Bloger koji je ostavio školu zbog YouTubea jednim potezom oduševio regiju

Radiosarajevo.ba
Bloger koji je ostavio školu zbog YouTubea jednim potezom oduševio regiju
Foto: Screenshot / Danilo Badnjar, na internetu poznatiji kao Choda

Danilo Badnjar, na internetu poznatiji kao Choda, jedan je od najpoznatijih balkanskih youtubera.

Njegov YouTube kanal prate 772 hiljade ljudi. Zbog toga što mu je posao s YouTubeom krenuo toliko dobro, čak je napustio školu, a sad je odlučio nešto od svoje zarade podijeliti s manje sretnima.

Choda je prošetao kroz dva beogradska kvarta govoreći ljudima da se planira doseliti i da ga zanima koliko mjesečno plaćaju režije. Kad bi mu rekli iznos, Choda bi im dao taj iznos. Kako su ljudi reagirali, možete pogledati u videu.

Nakon što je podijelio ukupno 90 hiljada dinara (oko 1.500 KM), Choda je zaključio da mu je ovo najdraži video koji je ikad snimio, a pomalo je i zasuzio.

Dobio je brojne komentare podrške od svojih fanova.

„Svaka čast brate, želim ti milione da zaradiš“, „Respect za Chodu“, „Koji god da je cilj, ovo je za poštovanje“, „Neko je spalio te pare na nekom splavu, a Choda podijelio sirotinji“, „Tvoja majka i otac se ponose tobom, bravo gospodine, od blata do zlata“, bili su neki od komentara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije