Beba nije htjela čekati: Žena rodila u supermarketu pored kase

Radiosarajevo.ba
Beba nije htjela čekati: Žena rodila u supermarketu pored kase
PrtScr / Mali Ivan pojurio!

Trudnica (28) iz Rusije koja je otišla u kupovinu namirnica u supermarket rodila je bebu 25 minuta nakon ulaska u prodavnicu.

Kako se vidi na snimku nadzorne kamere, žena je prišla kasirki i objasnila kako će roditi "svakog časa". Nekoliko sekundi kasnije, već je bila na podu prodavnice, a beba, koja će dobiti ime Ivan, stigla je na svijet 11 minuta kasnije.

Kasirka u prodavnici u Nazyvaevsku, u regiji Omsk, Elena Barsukova (35) tako je postala ad hoc babica, a pomogla joj je kolegica i dvije žene koje su se zadesile u kupovini.

"Nije bilo vremena da razmišljam", govori Elena i priznaje da je, kada je shvatila šta se događa, na trenutak bila u panici, ali je shvatila da prvo mora pozvati hitnu pomoć, a onda i sama - pomoći.

Dok je beba stizala na svijet, situacija u ostatku prodavnice odvijala se sasvim normalno.

Beba je rođena prije dolaska ekipe hitne pomoći, a sve je završeno sjajno. Mama (kojoj je ovo šesto dijete, javljaju ruski mediji) i beba Ivan su odlično i već su otišli svojoj kući.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije