Zbog ovih fotografija izgubila posao u gradskoj upravi

Radiosarajevo.ba
Zbog ovih fotografija izgubila posao u gradskoj upravi
Foto: Instagram / Anna Anufrieva

Ljepotica iz Sibira izgubila je posao u gradskoj upravi u Tjumenju nakon što je učestvovala u online konkursu za playmateicu godine koju je održala ruska inačica magazina Playboy.

27-godišnja Anna Anufrieva dobila je otkaz nakon što su fotografije postale viralne, a izvori iz gradske uprave ruskim medijima rekli su kako je od žene zatraženo da ode nakon što su erotske fotografije, dostupne na njezinoj stranici konkursa Playboy Russia, privukle “nezdravu pažnju”, prenosi RT.com.

Anufrieva je potvrdila da više nije javna službenica, iako je odbila podijeliti detalje oko naglog odlaska.

“Odlučila sam otići. Neetično je raspravljati zašto: Poštujem svog poslodavca i radije ne bih o tome razgovarala”, rekla je ruskoj agenciji URA.RU.

Nije tačno poznato šta je bio njezin posao prije nego što se proslavila kao manekenka.

Agencija koja citira podatke dostupne javnosti izvijestila je da je Anna radila u nabavci.

Na svom profilu na Instagramu Anufrieva se opisuje kao majstorica depilacije i sudionica konkursa za playmateicu. Na njezinom profilu na Playboyu još uvijek je opisana kao javna službenica.

Hoće li 27-godišnjakinja postati playmateica godine, ostaje za vidjeti. Neko vrijeme Anna je uvjerljivo vodila, no tad je vodstvo preuzela Moskovljanka Darija Vorontsova. Trenutno je razlika između njih tek desetak glasova.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije