ITAcademy / Zakoračite u svijet Android programiranja potpuno besplatno

12. 06. 2018. u 12:47:00 Promotivni tekst

Shares:0

ITAcademy u Sarajevu organizira besplatnu IT edukaciju za one koji žele zakorače u najperspektivniju i najplaćeniju oblast današnjice.

Ovoga puta u pitanju je besplatan kurs Android Application Development u trajanju od mjesec dana, koji počinje 18. juna u prostorijama ITAcademy, na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D u centru Sarajeva.

RadioSarajevo (1).jpg - undefined

ITAcademy

Predznanje za pohađanje ovog kursa nije neophodno. Neophodna je samo vaša riješenost da savladate vještine koje će vas svrstati u najtraženije stručnjake današnjice.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti online, a broj mjesta je ograničen. Pošaljite svoju prijavu
ovdje.

Upoznajte osnove Android programiranja – naučite da kreirate mobilne aplikacije Android je ubjedljivo najzastupljeniji operativni sistem za mobilne telefone, što je certifikovane programere Android aplikacija učinilo veoma traženim i odlično plaćenim na IT tržištu. Poznavanje trikova za rad u okruženju Android Studio i programskom jeziku Java omogućava ovim programerima da razvijaju kompleksne aplikacije koje će se naći na Google Play prodavnici.

Upravo su kreacije ovih stručnjaka najzaslužnije za sve veću popularnost pametnih mobilnih telefona i tableta, ali i za činjenicu da je Android programiranje jedan od najperspektivnijih puteva ka sigurnoj budućnosti.

Nastava se održava u moderno opremljenim prostorijama ITAcademy Predavanja u okviru ovog besplatnog kursa održavaju se u, novim prostorijama ITAcademy u Sarajevu koje su opremljene po najnovijim svjetskim standardima za edukaciju IT stručnjaka.

To znači da ćete tokom edukacije imati priliku da radite na računarima posljednje generacije, sa svim potrebnim licenciranim programima i u uslovima kakvi postoje u najboljim IT kompanijama, sve kako biste iz prve ruke iskusili kako je biti dio IT oblasti.

Radio_2.png - undefined

ITAcademy

Nastava na ovom kursu odvijaće se u skladu sa principima ITAcademy, što znači da će časovi biti fokusirani isključivo na usvajanje praktičnih vještina koje će vam omogućiti da u kratkom vremenskom roku savladate osnove kreiranja Android aplikacija.

Svi polaznici kursa prilikom sticanja novih znanja imat će konstantnu pomoć predavača Menila Vukovića, programera sa višegodišnjim iskustvom i stručnjakom za razvoj Android aplikacija.


ITAcademy – najbolje mjesto da započnete profitabilnu IT karijeru

Najtraženije vještine današnjice na ovoj međunarodnoj školi za IT edukaciju godinama su sticali brojni uspješni IT stručnjaci. U toku jednogodišnjeg školovanja na ITAcademy možete se pripremiti za profitabilnu karijeru u oblasti programiranja, dizajna i multimedije, administracije, IT poslovanja, 3D dizajna i CAD-a ili kreiranja mobilnih aplikacija. Osim praktičnih vještina, možete steći i prestižne internacionalne certifikate koji će vam omogućiti siguran i odlično plaćen posao u struci.

S obzirom na to da su visok kvalitet nastave i dostupnost najmodernijoj opremi uvijek na prvom mjestu, ITAcademy je strogo ograničila broj slobodnih mjesta za pohađanje kursa Android Application Development.

Zato je potrebno da reagujete brzo i da se što prije prijavite kako biste obezbijedili svoje mjesto. Prijavite se besplatno ovdje.

NEMA KOMENTARA