Za maturante: Besplatan kurs programiranja na ITAcademy u Sarajevu

Promotivni tekst
Za maturante: Besplatan kurs programiranja na ITAcademy u Sarajevu
Foto: Promo / Ilustracija

Besplatan kurs programiranja koji se održava u Sarajevu od 20. marta do 15. aprila omogućiće svim maturantima da naprave svoj prvi korak ka jednom od najtraženijih zanimanja današnjice.

Upoznajte HTML, CSS i JavaScript tehnologije i naučite da napravite sopstveni sajt. Stečena znanja i zvaničan certifikat o završenom kursu otvoriće vam nove mogućnosti za dalje usavršavanje i približiti vas informacionim tehnologijama – oblasti u kojoj je odlična zarada garantovana.

Prijavite se što prije, broj slobodnih mjesta je ograničen

Ako uskoro završavate srednju školu i želite da zakoračite u svijet IT-ja i programiranja, prijavite se za besplatan kurs putem ovog linka i započnite svoj put ka najtraženijem zanimanju. Kurs će se održati u moderno opremljenim prostorijama ITAcademy, u centru Sarajeva, na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D, a broj slobodnih mjesta je ograničen.

Termini nastave biće usklađeni s vašim obavezama u školi.

Programiranje – najperspektivnije zanimanje današnjice i budućnosti

Svi maturanti će uskoro morati da donesu jednu od najvažnijih životnih odluka, koja se tiče izbora oblasti u kojoj će nastaviti svoje obrazovanje, a ITAcademy organizuje ovaj besplatni kurs kako bi im tu odluku olakšala.

Kako navode iz ove ustanove, programiranje je jedno od rijetkih zanimanja koja garantuju mogućnost brzog pronalaženja posla i sigurnu budućnost. Osim toga, programeri se mogu pohvaliti i odličnom zaradom, koja već na početku karijere iznosi u prosjeku više od 1.200 KM mjesečno.

Zbog svih pomenutih benefita, ovaj besplatni kurs predstavlja idealnu priliku za sve maturante da savladaju prva programerska znanja i uvjere se da pomenuta oblast nije bauk, već odlična prilika za sigurnu budućnost.

Ilustracija - undefined

Foto: Promo: Ilustracija

Do praktičnih programerskih znanja i certifikata u najmodernijim IT laboratorijama

Predavanja u okviru ovog besplatnog kursa održavaju se u novim prostorijama ITAcademy u Sarajevu, koje su opremljene po najnovijim svjetskim standardima za edukaciju IT stručnjaka.

Tokom kursa maturanti će raditi na računarima posljednje generacije, koji olakšavaju upoznavanje sa osnovama jezika HTML, CSS i JavaScript. Nastava na ovom kursu odvijaće se u skladu sa principima ITAcademy, što znači da će časovi biti fokusirani isključivo na usvajanje praktičnih vještina koje omogućavaju savladavanje svih pomenutih tehnologija i sticanje certifikata o uspješno završenom kursu.

Poznavanje HTML-a omogućiće polaznicima da samostalno postave temelje sajta, dok će u CSS-u moći da uređuju njegov vizuelni izgled. Na kraju kursa, kada savladaju i JavaScript, učesnici će biti spremni da kompletan sajt „ožive” i učine ga funkcionalnim. Do ovih traženih znanja maturante će voditi predavač Amar Bešlija, međunarodno certifikovani ekspert za web tehnologije.

ITAcademy – najbolje mjesto da započnete profitabilnu IT karijeru

Najtraženije vještine današnjice na ovoj međunarodnoj školi za IT edukaciju godinama su sticali brojni uspješni IT stručnjaci.

U toku jednogodišnjeg školovanja na ITAcademy možete se pripremiti za profitabilnu karijeru u oblasti programiranja, dizajna i multimedije, administracije, IT poslovanja, 3D dizajna i CAD-a ili kreiranja mobilnih aplikacija. Osim praktičnih vještina, možete dobiti i prestižne internacionalne certifikate koji će vam omogućiti siguran i odlično plaćen posao u struci.

S obzirom na to da su visok kvalitet nastave i dostupnost najmodernijoj opremi uvijek na prvom mjestu, ITAcademy je strogo ograničila broj mjesta za pohađanje kursa programiranja. Zato je potrebno da reagujete brzo i da se što prije prijavite kako biste obezbijedili svoje mjesto. Prijavite se besplatno ovdje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije