Villa De Madre: Raj za kolekcionare automobila

Radiosarajevo.ba
Villa De Madre: Raj za kolekcionare automobila
Foto: Daily Republic / Villa De Madre nalazi se u Fairfieldu u Californiji
Za ljubitelje vina, klasičnih automobila i svih drugih važnih detalja, Villa de Madre u Fairfieldu u Californiji, odogovara na sve naše potrebe...

Izgrađena 2002.godine, ova vila u svom posjedu ima i vinograd posvećen kaberne sorti, glavnu rezidenciju od 2.300 kvadrata, kao i odvojenu kolibu sa 190 kvadrata i četiri spavaće sobe, a kao glavni element, onda nudi garažu sa dovoljno mjesta za do sto automobila, piše Luxlife.

Prethodni vlasnik ove vile izgradio je garažu za svoju brzo rastući kolekciju automobila, dekorišući je retro fasadama i znacima. Na ovom imanju, postoji i benzinska pumpa, funkcionalna radionica i restoran.

Spektakularna vila u europskom stilu ima šest spavaćih soba, osam kupatila, prostrani dnevni boravak sa vioskim plafonima, zatvoreni bazen, profesionalnu kuhinju sa tri rerne i četiri zamrzivača, kao i vinsku pećinu sa dovoljno mjesta za 250 flaša.

Raskošne dekoracije vile uključuju ručno oslikane murale i tavanice u venecijanskom stilu, mermerne kamine i grandiozno duplo stepenište.

Vinogradi, kojima trenutno upravlja obližnja Regusci vinarija, proizvode oko 150.000 flaša bogatog kabernea godišnje, dok maslinjaci koji oivičavaju prilaz za kola daju oko 80 galona prefinjenog maslinovog ulja.

Cijena ovog nevjerovatnog imanja od 12.9 miliona dolara nudi vam nevjerovatnu vrijednost.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije