Victorijine anđelice prošetale u izazovnom donjem rublju

Radiosarajevo.ba
Victorijine anđelice prošetale u izazovnom donjem rublju
Pistom je prodefiliralo ukupno 55 dugonogih ljepotica u izazovnom donjem rublju i s nezaobilaznim anđeoskim krilima, a uprkos brojnim problemima s kojima se susretala organizacija, revija je ipak održana.

Naime zbog strogih kineskih pravila brojnim manekenkama koje čine stalnu postavu revija Victoria's Secreta, poput Gigi Hadid, Julije Belyakove, Kate Grigorieve, Irine Sharipove i Dashe Khlystun, odbijene su vize te nisu mogle doputovati, a ista se sudbina umalo dogodila i Adriani Limi, koja je punih 18 godina zaštitno lice poznatog brenda.

Victorias_Secret_Revija_Novembar_2017_EPA4.jpg - undefined

Foto: EPA

Umjesto najavljivanog nastupa Katy Perry i grupe Maroon 5, kojima je također zabranjen ulazak u zemlju, organizacija je bila primorana angažirati Harryja Stylesa, člana grupe One Direction, glumca i pjevača s Broadwaya Leslieja Odoma Jr., Grammyjem nagrađivanog pjevača Miguela i kinesku zvijezdu Jane Zhang. 

Razvoj drame pratili su svi svjetski mediji koji su se raspisali o mogućem početku kraja za prestižni brend donjeg rublja, no unatoč svim neprilikama, atraktivne ljepotice uspjele su odraditi dobar posao. 

Pogledajte u fotogaleriji kako je to bilo na revija Victoria's Secreta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije