Savladajte Photoshop na besplatnom kursu dizajna

Promotivni tekst
Savladajte Photoshop na besplatnom kursu dizajna
Foto: Promo / Besplatan kurs Dizajna počinje 28. marta i trajaće narednih 5 sedmica

ITAcademy u Sarajevu organizuje novi besplatan kurs. Ovaj put u pitanju je kurs Dizajna za sve kreativce koji žele da iskoriste svoj talenat i savladaju vještine za rad u jednom od najpopularnijih programa – Photoshop.

Besplatan kurs Dizajna počinje 28. marta i trajaće narednih 5 sedmica - undefined

Foto: Promo: Besplatan kurs Dizajna počinje 28. marta i trajaće narednih 5 sedmica

Besplatan kurs Dizajna počinje 28. marta i trajaće narednih 5 sedmica u prostorijama ITAcademy, na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D, u centru Sarajeva.

Dobra vijest za sve kreativce jeste da predznanje za pohađanje ovog kursa nije neophodno. Dakle, sve što vam je potrebno da biste zakoračili u oblast dizajna jeste vaša riješenost da savladate vještine koje će vam omogućiti da se bavite kreativnim i odlično plaćenim poslom.

Broj slobodnih mjesta na ovom kursu je ograničen, zato ne gubite vrijeme – prijavite se što prije i obezbijedite svoje prisustvo.

Uz znanje Photoshopa možete doći do radnih mjesta sa veoma visokim zaradama

Grafički i web dizajneri danas spadaju u najtraženije stručnjake iz oblasti IT-ja. Kako naglašavaju sami dizajneri, neke od najvažnijih prednosti ovog posla jesu izuzetno visoka primanja, fleksibilno radno vrijeme sa mogućnošću obavljanja posla od kuće i rad na veoma kreativnim projektima, koji omogućava brzo napredovanje u poslu.

Adobe Photoshop predstavlja neophodan i možda najvažniji alat u radu svakog dizajnera. Iako je vrlo razvijen program koji nudi veliki broj opcija i mogućnosti za rad, Photoshop nije teško savladati zbog veoma intuitivnog interfejsa. Za kratko vrijeme, uz kvalitetnu obuku ovladaćete znanjima iz najpopularnijeg programa za digitalnu obradu fotografija i biti korak bliže profitabilnoj karijeri.

Da biste stekli vještine pomoću kojih možete kreativno obrađivati fotografije u Photoshopu, potrebno je da se prijavite ovdje (prijava je potpuno besplatna). Imajte u vidu da je broj mjesta ograničen, te je poželjno da prijavu popunite što prije.

 

Besplatan kurs Dizajna počinje 28. marta i trajaće narednih 5 sedmica - undefined

Foto: Promo: Besplatan kurs Dizajna počinje 28. marta i trajaće narednih 5 sedmica

Nastava u modernom prostoru na najsavremenijim računarima

Važno je napomenuti da nije neophodno predznanje iz oblasti dizajna ili programa Photoshop da biste učestvovali na ovim kursevima. Sve što vam je potrebno jeste dobra volja da zakoračite u najperspektivniju oblast današnjice.

U tome će vam pomoći ITAcademy, koja će kurseve održati na najsavremenijim računarima posljednje generacije u moderno opremljenom prostoru koji zadovoljava najstrožije standarde za obuku IT stručnjaka. Obuke na kojima će se polaznici upoznati sa ogromnim mogućnostima rada u pomenutom programu odvijaće se po principima rada ITAcademy. To znači da će akcenat biti stavljen na brzo usvajanje praktičnog znanja i primjenu programa u realnim poslovnim problemima.

Polaznike kursa u svijet dizajna uvešće Igor Dugonjić, stručnjak sa 16 godina uspješne karijere u ovoj oblasti i predavač čije je kurseve prošlo 400 polaznika do sada.

ITAcademy – mjesto gdje se rađa uspješna IT karijera

Već godinama je ITAcademy mjesto začetka brojnih uspješnih karijera iz oblasti grafičkog, print i web dizajna. Bitno je napomenuti da je ITAcademy zvanični Adobe Training Center, u kom se obuka polaznika obavlja po programima ove respektabilne kompanije.

To pruža priliku svim akademcima da nakon 12 mjeseci školovanja, osim neupitnog znanja, steknu neke od najprestižnijih Adobe certifikata, koji im mogu biti velika pomoć prilikom pronalaženja dobro plaćenih poslova. Takođe, u okviru ove ustanove nalazi se i DesignStudio, koji polaznicima odsjeka za dizajn i multimediju na ITAcademy pruža priliku da svoj CV unaprijede kroz radnu praksu u realnom okruženju.

Besplatni kurs Photoshopa je savršena prilika za sve zainteresovane da uz savjete stručnog nastavnog kadra ovladaju znanjima iz ovog izuzetno korisnog i moćnog programa. Zbog kvaliteta nastave na kom ITAcademy bezuslovno potencira, broj mjesta je ograničen, te je potrebno da se već sada prijavite putem online prijave.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije