Prvi put na ITAcademy: Besplatan kurs Python programiranja

Promotivni tekst
Prvi put na ITAcademy: Besplatan kurs Python programiranja
Foto: IT Academy / Odlična ponuda

ITAcademy u Sarajevu nastavlja sa besplatnom obukom u najperspektivnijem sektoru današnjice. Sada je, po prvi put, na redu programski jezik Python.

Odlična ponuda - undefined

Foto: IT Academy: Odlična ponuda

Kurs Python programiranja počinje 17. septembra i u naredne 3 sedmice održavaće se u prostorijama ITAcademy, na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D, u centru Sarajeva. Ovaj kurs možete pohađati iako nemate predznanje iz oblasti programiranja. Sve što je potrebno da uradite jeste da se što prije prijavite putem ovog linka, jer je broj slobodnih mjesta ograničen.

Python – jednostavan programski jezik koji ima široku primjenu

Glavne karakteristike programskog jezika Python jesu jednostavnost, odnosno preglednost prilikom pisanja programa i lakoća sa kojom ga možete savladati. Programeri ovaj programski jezik svrstavaju u grupu omiljenih prije svega zato što nema komplikovanih koraka, a i proces pronalaženja i otklanjanja bagova nevjerovatno je brz.

Python ima široku primjenu u programerskom svijetu, a najčešće se koristi za izradu aplikacija i igrica, kao i za naučnu analizu podataka. O tome koliko je ovaj jezik rasprostranjen govori i činjenica da ga koriste i neki od najvećih internet domena na svetu poput Googlea, Facebooka, YouTubea, Instagrama itd.

U ovoj oblasti odlično plaćen posao čeka na vas

Informacione tehnologije su ubjedljivo najperspektivnija oblast 21. vijeka. U IT-ju ima dovoljno slobodnih radnih mjesta za sve koji su zainteresovani za IT karijeru, a na to koliko je visoka zarada u ovom sektoru zagarantovana ne treba previše trošiti riječi. Ako se svemu tome doda i činjenica da se IT-jevcima pruža mogućnost i za rad od kuće, onda je jasno zašto su informacione tehnologije idealna oblast.

Iako se na posao u ovoj oblasti ne čeka dugo, da biste pronašli što bolji angažman, neophodna su vam znanja i zvanična potvrda vaše stručnosti. Međutim, to nije sve – bolje šanse za odličan posao imaćete ako se povežete sa najboljim poslodavcima. Iz tog razloga, ITAcademy vam kroz Centar za razvoj karijere omogućava da već tokom školovanja stupite u kontakt sa velikim kompanijama.

Školovanje koje vas priprema za najtraženija IT zanimanja

Odlična ponuda - undefined

Foto: IT Academy: Odlična ponuda

Odsjeci na ITAcademy fokusirani su na usvajanje najtraženijih praktičnih IT vještina. Učenje po specijalizovanim programima i posvećenost najstručnijih predavača omogućavaju vam da se za samo 12 mjeseci u potpunosti pripremite za rad na najzahtjevnijim IT projektima. Svaki program školovanja sačinjen je od najkvalitetnijih IT kurseva, koji vas obučavaju za novo zanimanje.

Vaš predavač – bivši polaznik ITAcademy

Vaš predavač na ovom kursu biće Amel Spahić, programer sa višegodišnjim iskustvom i nekadašnji polaznik ITAcademy, koji je svoja prva programerska znanja stekao upravo kroz kurseve slične ovom. Amel je na ITAcademy prvo završio Microsoft Web Development program, a zatim i Java Development. Vještine koje je usvojio kroz ovo školovanje omogućile su mu da dođe po pozicije seniorskog softverskog inženjera u velikoj IT kompaniji u Sarajevu.

Tokom svoje dosadašnje karijere Amel je kao predavač učestvovao na Microsoft i brojnim drugim IT konferencijama, a zaslužan je i za kreiranje softvera za biogenetiku i bioinženjering, kao i enterprise aplikacije.

Obezbijedite svoje mjesto na besplatnom kursu Python programiranja

Svi zainteresovani za pohađanje besplatnog kursa iz Python programiranja mogu se prijaviti online, putem ove prijave. Podsjećamo vas da je broj slobodnih mjesta ograničen, zato ne oklijevajte.

Obezbijedite svoje mjesto na vrijeme. Predznanje za pohađanje ovog kursa nije neophodno, sve što vam je potrebno jeste vaša riješenost da savladate vještine koje će vas svrstati u najtraženije stručnjake današnjice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije