Prodaje se najskuplji penthouse u Miamiju

Radiosarajevo.ba
Prodaje se najskuplji penthouse u Miamiju
Foto: Profile Miami / Najskuplji penthouse u Miamiju
U Miamiju se pojavio novi nevjerovatni penthaus na prodaju, koji je već sada ponio titulu najskupljeg u ovom dijelu svijeta.

Naravnom on dolazi sa svim elementima koje biste i inače povezali sa njim: kreirao ga je slavni arhitekta, ima više kvadrata od svojih konkurenata, pogled na okean koji se pruža u nedogled i naravno, neobičnu luksuznu pogodnost, piše Luxlife.

Ovaj penthaus koji mjeri oko 1.200 kvadrata dolazi sa otvorenom terasom koja lako može dostići površinu od oko 2.000 m2.

To znači da je ovaj stan od 68 miliona dolara najveći prostor koji se prodaje u Miamiju, ako saberemo njegov enterijer i eksterijer.

Sa šest spavaćih soba i jedanaest kupatila, ovaj penthaus nalazi se na osamnaestom spratu Eighty Seven Park građevine, koju je dizajnirao Renco Pjano, čijih je osamdeset posto stambenih jedinica prodato, a jedan od kupaca je ni manje ni više nego Novak Đoković.

Čitav penthaus ima suptilni savremeni stil sa elementima kao što je zaobljeno stepenište u dnevnoj sobi. Pored stepeništa, ova jedinica kao sredstvo prevoza nudi vam dva lifta.

Glavna spavaća soba dizajnirana je tako da posjeduje panoramski pogled na okean, direktno kroz prozore od poda do plafona koji se mogu skloniti.

Tu su takođe i manje sobe, a jedna posjeduje ugradni kauč i može se koristiti kao kućna kancelarija. Ovaj stan dolazi sa dva infiniti bazena, pri čemu je jedan namijenjen za uživanje u izlasku sunca, a drugi u zalasku.

Što se pogodnosti tiče, tu je kućni bioskop, teatar na otvorenom, vertikalne bašte, zelenilo, jacuzzi i dvije ljetnje kuhinje.

A neobična luksuzna pogodnost koju smo pomenuli na početku teksta jeste vaš lični Hamam, odnosno tursko kupatilo. Šta vam je još potrebno, osim naravno novca za kupovinu ovog stana?

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije