Planirate postati programer, ovaj besplatni kurs ITAcademy je savršen za vas

Sponzorisani tekst
Planirate postati programer, ovaj besplatni kurs ITAcademy je savršen za vas
Foto: IT Academy / Besplatni kurs Testiranje softvera

ITAcademy u Sarajevu organizuje besplatan kurs Testiranje softvera, koji će se održati od 23. septembra u najmodernijim računarskim laboratorijama ove međunarodne obrazovne institucije.

Besplatni kurs Testiranje softvera - undefined

Foto: IT Academy: Besplatni kurs Testiranje softvera

Kurs Testiranje softvera mogu polagati svi zainteresovani koji na vrijeme popune ovu prijavu i obezbijede svoje prisustvo. Dobra vijest je da vam za pohađanje ovog kursa nije potrebno bilo kakvo predznanje, već samo vaša riješenost da zakoračite u programerske vode.

Programeri su sve traženiji i sve bolje plaćeni

Informacione tehnologije su najjednostavniji put ka sigurnom i dobro plaćenom poslu širom svijeta, a ovakav trend nije zaobišao ni BiH. U poređenju sa drugim oblastima, programeri i ostali IT stručnjaci veoma brzo mogu pronaći posao koji će im obezbijediti ugodan život.

S obzirom na to kojom brzinom napreduje razvoj modernih tehnologija, u budućnosti se očekuje otvaranje još više novih radnih mjesta za IT stručnjake sa najsavremenijim obrazovanjem. Upravo iz tog razloga, ovo je pravi trenutak da započnete sa školovanjem koje vas priprema za zanimanje programera.

Otkrijte kako u praksi izgleda biti programer

Na ovom kursu imaćete priliku da upoznate softversko testiranje kao jednu od najvažnijih aktivnosti u procesu razvoja i održavanja softvera. Tokom kursa ćete steći kompletnu sliku o vrstama i tipovima grešaka sa kojim se najčešće susreću programeri.

Vaš predavač na ovom kursu će biti Adnan Islamović, koji posjeduje ISTQB certifikat – međunarodno priznat certifikat za testiranje softvera. Adnan je svoju programersku karijeru započeo kao .net developer, a trenutno je angažovan na poziciji Test Automation QA u kompaniji Symphony, u kojoj je učestvovao na raznim startup projektima i enterprise sistemima.

Jednogodišnje školovanje koje vas priprema za visoko plaćeni posao programera

Odsjeci na ITAcademy fokusirani su na usvajanje najtraženijih praktičnih IT vještina. Učenje po specijalizovanim programima i posvećenost najstručnijih predavača omogućavaju vam da se za samo 12 mjeseci u potpunosti pripremite za rad na najzahtjevnijim IT projektima.

Besplatni kurs Testiranje softvera - undefined

Foto: IT Academy: Besplatni kurs Testiranje softvera

Svaki program školovanja sačinjen je od najkvalitetnijih IT kurseva koji vas obučavaju za novo zanimanje. Bez obzira na to za koji smjer se odlučite na odsjeku Programming Department, dobićete sva potrebna znanja i praktične vještine, koji će vam omogućiti da započnete uspješnu programersku karijeru.

Pridružite se brojnim zadovoljnim polaznicima besplatnih kurseva

Kurs Testiranje softvera je samo jedan u nizu besplatnih kurseva koje u proteklih nekoliko mjeseci organizuje ITAcademy. Kroz slične obuke prošlo je mnogo polaznika koji su puni pozitivnih utisaka.

"Želio sam vidjeti kako to sve izgleda i može li mi pomoći u mom poslu, jer sam vlasnik foto-radnje na Skenderiji. Ostao sam zapanjen kada nam je predavač otvorio vrata svijeta JavaScripta i kada sam vidio koliko se tu otvara mogućnosti. Svima bih preporučio ovaj kurs", rekao je Jasenko Prelić.

"Kurs je prošao veoma dobro, za početak sasvim dovoljan broj informacija i nivo usvojenog znanja. Predavač posjeduje znanje koje zna prenijeti na slušaoce, predaje kroz primjere i uči nas kako rješavati probleme. Veoma sam zadovoljan i odlučio sam nastaviti usavršavanje na ITAcademy i smjeru Java programiranje", rekao je Muamer Manko.

Prijavite se što prije i obezbijedite svoje mjesto

Svi zainteresovani za pohađanje besplatnog kursa Testiranje softvera mogu se prijaviti online putem ove prijave. Podsjećamo vas da je broj slobodnih mjesta ograničen, zato ne oklijevajte. Obezbijedite svoje mjesto na vrijeme. Predznanje za pohađanje ovog kursa nije neophodno, sve što vam je potrebno jeste vaša riješenost da savladate vještine koje će vas svrstati u najtraženije stručnjake današnjice.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije