Ovo su najpoželjniji muškarci na Instagramu

Radiosarajevo.ba
Ovo su najpoželjniji muškarci na Instagramu
Poznati američki portal Bright Side sastavio je listu najzgodnijih muškaraca na Instagramu, koji u posljednje vrijeme dobivaju sve veći utjecaj na društvenim mrežama zahvaljujući svom izgledu.

Neki od njih su milioneri, doktori, pravnici... Pogledajte listu. 

1. Lasse Løkken Matberg

Norveški vojnik kojeg su obožavateljke počele opsjedati nakon što je stekao slavu sa svojim Instagram profilom. Nude mu brak i djecu, jer ih neodoljivo podsjeća na Vikinga ili vjeruju da je otjelovljenje skandinavskog božanstva.

Lasselom_instagram.JPG - undefined

Lasse Løkken Matberg

2. Mike Varshavski

People magazine ga je nazvao najseksi doktorom na svijetu, no doktor Mike tvrdi da u njemu postoji nešto više od seksipila. On je nazvan i stvarnim McDreamyjem (po seriji Grey's Anatomy), a ima više od milion pratitelja na Instagramu.

dctor_mike_instagram.JPG - undefined

Mike Varshavski

3. Pietro Boselli

Pietro Boselli je profesor matematike na UCL-u, no, nije zbog toga postao planetarno popularan u samo nekoliko dana. Naime, njegovi učenici su oduševljeni činjenicom da im matematiku predaje "najzgodniji profesor na svijetu" pa su njegovu fotografiju podijelili na Facebooku.

Pietro_boselli_instagram.JPG - undefined

Pietro Boselli

4. Gianlucca Vacchi

Milioner iz Italije privukao je pažnju odličnim plesnim sposobnostima, zgodnom mladom curom te neobičnim izgledom s mnogo tetovaža.

gianluca_vachi_instagram.JPG - undefined

Gianlucca Vacchi

5. Adam Gallagher

Bloger i stilist ima samo 25 godina, prelijepo lice i savršen ukus za modu.

Iam_galla_instagram.JPG - undefined

Adam Gallagher

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije