Ove će haljine svi nositi ovog proljeća

Radiosarajevo.ba
Ove će haljine svi nositi ovog proljeća
Modne blogerice već nose svoje primjerke, a ako se radi o onim na bretelice, rado ih kombiniraju na košulje, bluze ili obične majice

Velika je vjetovatnoća i da je već imate u ormaru.

Nema sezone kada traper nije popularan, no čini se kako će ovoga proljeća ulicama dominirati traper haljine, jer baš su one apsolutni "must have" komad ovog proljeća, koje je pred vratima, piše Index.hr

Kratke ili duge, s dugim ili kratkim rukavima, na bretelice, uže ili lepršave, obične ili s cvjetnim detaljima... 

Modne blogerice već nose svoje primjerke, a ako se radi o onima na bretelice, rado ih kombiniraju na košulje, bluze ili obične majice, čime ovom komadu u trenu daju genijalno novo ruho, koje je istovremeno trendi i romantično.

Također, ovaj komad idealan je za sve dnevne, ali i noćne prilike, jer ste uz štikle, platformice ili niske čizmice na petu, u tren spremne za večeru, sastanak, zabavu i slično.

Ovoga proljeća hit će biti i traper haljine, koje izgledaju poput dugačkog prsluka, a na vama je da samo odaberete koji vam se stil najviše sviđa.

No, jedno je potpuno jasno: ovih ćemo se haljina nagledati kako na bh. ulicama, tako i na ulicama svjetskih modnih metropola.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije