ITAcademy / Otvorena su nova mjesta na PHP, Java i Web design programima u Sarajevu

28. 02. 2018. u 10:29:00 Promotivni tekst

Shares:0

Zbog velikog interesovanja za PHP, Java i Web dizajn programe, ITAcademy u Sarajevu pokrenula je nove grupe za polaznike na ovim smjerovima koji će pohađati nastavu u najmodernije opremljenim učionicama centra ITAcademy na Pofalićima.

Školovanje na ovim programima odvija se u savremenim računarskim laboratorijama ITAcademy i omogućava vam da praktično znanje i vještine steknete direktno od stručnih predavača, programera i dizajnera sa velikim iskustvom.

Predavanja su zasnovana na minimumu teorije i maksimumu prakse saznaj više ».

ULOŽITE 12 MJESECI U SEBE I SVOJU USPJEŠNU IT KARIJERU

Započnite jednogodišnje školovanje za najtraženije IT pozicije po specijalnim uslovima. Snižene cijene školarine važe samo do kraja mjeseca.

U okviru ITAcademy djeluje Centar za razvoj karijere. Ovaj centar trenutno okuplja preko 300 partnerskih kompanija koje nude priliku za praksu i zaposlenje polaznicima ITAcademy još u toku školovanja.

Neki od polaznika ITAcademy odlučili su podijeliti vlastite uspjehe i utiske sa vama.

Radio-Sarajevo_2.jpg - undefined

NAUČITE JAVA PROGRAMIRANJE I STEKNITE MEĐUNARODNI ORACLE CERTIFIKAT

Za 2 semestra kompletnije ćete savladati Java programiranje nego za 4 godine na prosječnom računarskom fakultetu. Nakon završetka ovog programa moći ćete da obezbijedite prestižni certifikat polaganjem ispita iz Java programiranja i steknete stručna Oracle zvanja.

STEKNITE NAPREDNA ZNANJA ZA DIZAJNIRANJE WEB SAJTOVA

Pravit ćete web prezentacije, kao i dinamičke animirane sajtove. Uz to, upoznat ćete se sa naprednim korištenjem HTML jezika, CSS stilova, JavaScript koda, Photoshopa... Cilj programa je da vas osposobi da samostalno izrađujete atraktivne web sajtove, kao i da steknete međunarodno piznati Adobe certifikat.

Radio-Sarajevo_3.jpg - undefined

SAVLADAJTE VJEŠTINE KOJE POSJEDUJU CERTIFIKOVANI ZEND PHP STRUČNJACI

Naučite najtraženiji i najpopularniji programski jezik za izradu dinamičkih web sajtova i web aplikacija za manje od godinu dana. Steknite najprestižniji svjetski certifikat u oblasti PHP programiranja i ovladajte naprednim znanjima koja ćete vrlo brzo moći da primijenite u praksi.

PRIJAVITE SE NA VRIJEME I ISKORISTITE 40% POPUSTA! BROJ MJESTA JE OGRANIČEN

Zbog visoke prostorne i tehničke zahtjevnosti koju tradicionalna nastava implicira, broj ljudi koji će moći da se prijave je strogo ograničen.

Upis po sniženim cijenama traje do kraja mjeseca, međutim, privilegiju da učite direktno od najuglednijih predavača ITAcademy imat ćete samo ako budete među najbržima.

Prijaviti se možete preko web stranice Prijava ili lično – u centru ITAcademy na Pofalićima, gde vas očekuju ljubazni konsultanti koji će vas uputiti u sve potrebne informacije za početak vaše uspješne IT karijere.

NEMA KOMENTARA