ITAcademy / Otvorena nova mjesta za školovanje programera i web dizajnera

11. 09. 2018. u 13:19:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

ITAcademy u Sarajevu ima sjajne vijesti za sve koji žele da se bave najtraženijim zanimanjima današnjice. Uslijed velikog interesovanja, na smjerovima Web dizajn, PHP i Java programiranje oformljene su nove grupe za polaznike koji će imati priliku da se školuju po najsavremenijim uslovima. Nije kasno da i vi postanete dio nove generacije IT stručnjaka.

Budite među najbržima i obezbijedite profitabilnu IT karijeru

Školovanje na ITAcademy održava se u moderno opremljenim računarskim laboratorijama koje polaznicima garantuju sve potrebne uslove za sticanje praktičnih IT znanja. Predavači sa višegodišnjim iskustvom polaznicima posvećuju maksimalnu pažnju, a kako bi svi ovi uslovi bili ispunjeni, broj slobodnih mjesta je strogo ograničen. Zato reagujte što prije i prijavite se za željeni program školovanja po sniženim cijenama od 30%, koje traju do kraja mjeseca.

Jednogodišnje školovanje koje će vas izdvojiti na tržištu

Predavanja na ITAcademy fokusirana su na sticanje praktičnih vještina, i to upravo onih koje su trenutno najaktuelnije u svijetu informacionih tehnologija. To znači da ćete poslije samo 12 mjeseci školovanja biti spremni da profesionalno i na visokom nivou kreirate sajtove ili programirate u najplaćenijim programskim jezicima kao što su Java i PHP.

Na odsjeku Web Design upoznaćete se sa jezicima HTML i CSS i JavaScript. Savladaćete WordPress, Dreamweaver i steći mnoge druge vještine za pravljenje atraktivnih web stranica. Sa druge strane, ukoliko se odlučite da gradite karijeru u oblasti web programiranja, učenjem PHP-a, jednog od najlakših programskih jezika, specijalizovaćete se za dinamički web sadržaj i aplikacije. Oni koji za svoje profesionalno „igralište” izaberu najplaćeniji programski jezik Javu mogu očekivati da već kroz godinu dana zarađuju od izrade Android aplikacija. Osim toga, ovaj smjer vam nudi i brojne druge mogućnosti s obzirom na to da Java važi i za najzastupljeniji programski jezik u IT sektoru.

 

Do novog posla uz internacionalne certifikate i pomoć prilikom zapošljavanja

Znanja koja možete odmah da unovčite nisu jedina prednost školovanja na ITAcademy. U zavisnosti od smjera za koji se odlučite, možete steći najprestižnije certifikate u oblasti programiranja, odnosno web dizajna.

Budući PHP programeri mogu obogatiti svoj CV uz Zend certifikat, koji posjeduju samo najveći eksperti iz oblasti web programiranja. Njihove kolege sa odsjeka Java programiranja brzo će se izdvojiti iz konkurencije uz Oracle certifikat, dok će kreativci koji se bave izradom sajtova na razgovoru za posao moći da se pohvale Adobe certifikatom.

Prosječna zarada za pomenuta zanimanja iznosi oko 1.500 KM mjesečno, a uz navedena znanja i certifikaciju ova cifra može biti i daleko veća.

Najsavremenija praktična znanja i certifikat omogućiće vam da započnete IT karijeru, međutim, uz organizovanu pomoć prilikom zapošljavanja, cijeli proces će biti znatno efikasniji. Centar za razvoj karijere u okviru ITAcademy okuplja više od 300 partnerskih kompanija koje polaznicima nude priliku za praksu i zaposlenje još u toku školovanja.

 

Prijavite se što prije

Da biste obezbijedili svoje mjesto na ITAcademy, potrebno je samo da što prije popunite besplatnu prijavu putem ovog linka. Upis po sniženim cijenama od 30% traje do kraja septembra, a privilegiju da se školuju po najsavremenijim IT programima imaće samo najbrži među vama.

Tagovi: ITAcademy IT

NEMA KOMENTARA