Besplatan seminar BusinessAcademy: „Digitalizacija poslovanja, trend ili opstanak?”

Promotivni tekst
Besplatan seminar BusinessAcademy: „Digitalizacija poslovanja, trend ili opstanak?”
Foto: IT Academy / Odlična prilika za unaprjeđenje poslovanja

Vodite sopstveni posao ili jednostavno želite da svoje poslovanje podignete na viši nivo? Digitalizacija danas nije izuzetak nego nužnost u svakom poslu koji teži da se razvija. Zbog toga je BusinessAcademy organizovala seminar „Digitalizacija poslovanja, trend ili opstanak?”, koji će se održati u subotu, 16. novembra, od 10 časova, u njenim prostorijama u Sarajevu.

Seminar je otvoren za sve, ali je broj mjesta ograničen, pa je stoga potrebno da online prijavu popunite što prije i na taj način obezbijedite svoje mjesto na vrijeme. Svi koji uspiju da obezbijede svoje mjesto biće blagovremeno obaviješteni. Seminar možete da pratite lično, ali i online iz bilo kojeg grada.

Saznajte sve o pozitivnim efektima digitalizacije na poslovanje

Digitalizacija poslovanja u modernim vremenima predstavlja neminovnost. Saznajte sve o digitalizaciji poslovnih procesa, koje su njene prednosti, ali i nedostaci. Otkrićete koji su efekti digitalizacije na preduzeća općenito. Pored toga, seminar nudi učesnicima prikaz trenutne situacije po pitanju digitalizacije poslovanja u razvijenim zemljama, koju potom komparira sa situacijom zemalja u razvoju kao što je Bosna i Hercegovina.

Relevantne studije slučaja omogućit će polaznicima seminara da spoznaju nužnost digitalne transformacije u poslovanju. Oni učesnici seminara koji to budu željeli moći će anonimno uraditi test procjene vlastite digitalne pismenosti. Dodatnu vrijednost seminara predstavljaju savjeti, koji učesnicima mogu pomoći u tome kako da digitalizacijom poboljšaju poslovanje organizacije u kojoj rade, ali i sebe kao učesnika u poslovanju.

Za sve one koji žele da svoje poslovanje podignu na viši nivo

Seminar je prilagođen i namijenjen svima koji imaju interes da o ovoj temi više nauče, te da se prilagode trendovima u savremenom poslovanju.

Na temu digitalizacije govoriće vam dr Ensar Mekić, koji je dugogodišnji predavač, istraživač i poslovni konsultant. Doktorirao je na temu „Utjecaj efikasnosti ISO 9001 na finansijski perfomans izvoznika”.

Ensar Mekić je autor 17 naučnoistraživačkih publikacija, koje su prema Google Scholaru do sada citirane 53 puta. Digitalne tehnologije s akcentom na modele usvajanja digitalnih tehnologija važan su dio njegovih istraživačkih i profesionalnih interesa.

Steknite znanja koja odlikuju najuspješnije poslovne ljude učeći na BusinessAcademy

BusinessAcademy jedna je od najprestižnijih poslovnih škola u regionu i, zahvaljujući jednogodišnjem kvalitetno osmišljenom programu, možete da steknete znanja i vještine koje posjeduju svjetski poznati i uspješni biznismeni. O savremenim trendovima u poslovanju koji se primjenjuju svugdje u svijetu možete saznati na Cambridge poslovnom programu, čiji je nastavni plan organizovan po ugledu na cijenjeni svjetski univerzitet Cambridge i na kraju kojeg možete polagati za svjetski priznate certifikate, koji su velika prednost kada želite napredak u svojoj poslovnoj karijeri.

Nastavu na BusinessAcademy možete pratiti iz bilo kojeg grada, jer se ona održava preko interneta na najsavremenijoj Distance Learning platformi, koja je napravljena po ugledu na 5 najvećih svjetskih univerziteta.

Za seminar „Digitalizacija poslovanja, trend ili opstanak?” vlada veliko interesovanje, a broj mjesta je ograničen. Prijavite se što prije, obezbijedite svoje mjesto i steknite korisna znanja iz oblasti digitalnog poslovanja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije