Nove generacije na ITAcademy: Za manje od 12 mjeseci oni će postati IT stručnjaci

Promotivni tekst
Nove generacije na ITAcademy: Za manje od 12 mjeseci oni će postati IT stručnjaci
Na ITAcademy u Sarajevu svečano je dočekana nova generacija polaznika, koja će se u narednih 12 mjeseci pripremiti za najtraženija zanimanja današnjice.
Radio Sarajevo 859x491px- glavna (1).png - undefinedFoto: LINK group

Ovogodišnji svečani prijem na ITAcademy još jednom je pokazao da postoji sve više onih koji su prepoznali velike mogućnosti IT sektora za pronalazak posla i ostvarivanje odlične zarade. Programiranje u najtraženijim programskim jezicima, kao što su PHP i Java, i dizajniranje web sajtova najpoželjnija su zanimanja u oblasti informacionih tehnologija, što je dokazalo i veliko interesovanje polaznika upravo za ove odsjeke. 

Do praktičnih vještina uz podršku iskusnih predavača

Jednogodišnje školovanje na ITAcademy fokusirano je na sticanje najaktuelnijih praktičnih vještina u oblasti informacionih tehnologija. Uz podršku stručnih predavača za 12 mjeseci ćete savladati sve što je potrebno da biste odlično zarađivali kreirajući atraktivne sajtove ili programirali u jednom od dva najpopularnija programska jezika.

Na predavanjima koja se održavaju u moderno opremljenim računarskim laboratorijama iskusni predavači će svakom polazniku posvetiti maksimalnu pažnju. Na tako osmišljenim predavanjima polaznici, bez obzira na predznanja, sa lakoćom usvajaju nova znanja i odmah se pripremaju za praktičan rad.

Do novog posla uz internacionalne certifikate i pomoć prilikom zapošljavanja

Znanja koja možete odmah da unovčite nisu jedina prednost školovanja na ITAcademy. U zavisnosti od smjera za koji se odlučite, možete steći najprestižnije certifikate u oblasti programiranja, odnosno web dizajna.

Budući PHP programeri mogu obogatiti svoj CV uz Zend certifikat, koji posjeduju samo najveći eksperti iz oblasti web programiranja. Njihove kolege sa odsjeka Java programiranje brzo će se izdvojiti od konkurencije uz Oracle certifikat, dok će kreativci koji se bave izradom sajtova na razgovoru za posao moći da se pohvale Adobe certifikatom. 

Radio Sarajevo 859x491px- slika 2.png - undefinedFoto: LINK group

Prosječna zarada za pomenuta zanimanja iznosi oko 1.500 KM mjesečno, a uz navedena znanja i certifikaciju ova cifra može biti i daleko veća.

Najsavremenija praktična znanja i certifikat omogućiće vam da započnete IT karijeru, međutim, uz organizovanu pomoć prilikom zapošljavanja cijeli proces će biti znatno efikasniji. Centar za razvoj karijere u okviru ITAcademy okuplja više od 300 partnerskih kompanija koje polaznicima nude priliku za praksu i zaposlenje još u toku školovanja.

Nove grupe polaznika počinju sa nastavom u decembru – pridružite im se

Iako novi polaznici na ITAcademy uskoro počinju sa nastavom, još uvijek nije kasno da i vi započnete svoj put ka zanimanju web dizajnera, PHP ili Java programera. Zbog velikog interesovanja, oformljene su nove grupe polaznika na smjerovima Web dizajn, PHP i Java programiranje, koji će sa nastavom startovati u decembru. Do popunjavanja ovih grupa preostalo je još nekoliko slobodnih mjesta, zato je potrebno da reagujete što prije kako biste obezbijedili svoje školovanje za visoko plaćenu poziciju.

Ukoliko želite da započnete svoje školovanje u decembru, a za manje od godinu dana i profitabilnu karijeru, kontaktirajte sa nama putem telefona +387 (0)33 788 525, sajta www.it-akademija.ba ili lično u našem centru na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D, u centru Sarajeva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije