Magija iz Konjica: Grad na Neretvi zablistao kao Budimpešta

Radiosarajevo.ba
Magija iz Konjica: Grad na Neretvi zablistao kao Budimpešta
Foto: Dženad Džino / Magija iz Konjica

Dženad Džino, profesionalni i nagrađivani fotograf iz Jablanice već dugi niz godina svojim fotografijama promovira i prezentira prirodne ljepote Bosne i Hercegovine, pa su tako nastale i ove posljednja, koje je napravio u Gradu na Neretvi. 

Ovaj fotograf je na svom poslovnom Facebook profilu Dženad Džino Photography, uz priložene fotografije, napisao i kraći post: 

"Dok razmišljamo o prošlosti i sanjamo o budućnosti, i ne primjećujemo koliko zna biti lijepa sadašnjost...Konjic / Bosna i Hercegovina", koji je za kratko vrijeme sakupio više od 590 lajkova. 

Dženad Džino: Inspiracija su mi rodna Jablanica i prirodne ljepote BiH

Dženad Džino, profesionalni i nagrađivani fotograf iz Jablanice već dugi niz godina svojim fotografijama promovira i prezentira prirodne ljepote Bosne i Hercegovine, a široj javnosti je posebno poznat po onim u kojima donosi prizore svoje Hercegovine na dosada neviđen način. U svijet fotografije, kako kaže na početku razgovora za portal Radiosarajevo.ba, ušao je s razvojem digitalne fotografije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije