Jameson se vratio u grad i oživio kultno sarajevsko kino Imperijal

Promotivni tekst
Jameson se vratio u grad i oživio kultno sarajevsko kino Imperijal
Foto: VIA Media / Jameson party u Sarajevu

U petak, 23. novembra, Jameson party je kreirao nezaboravno iskustvo za sve koji su te noći odlučili pozdraviti povratak sarajevske gradske legende, kina Imperijal, te poželjeti dobrodošlicu Jameson Irish Whiskyju koji je prvi put u ovom stilu kročio u našu državu.

Nevjerovatan buzz se vrtio oko ovog partyja, pa su tako Facebook i Instagram profile preplavili brojni komentari, telefoni su vibrirali po cijele dane, a obnovljena su mnoga stara prijateljstva, i to sve zbog ulaznice više. Ono najvažnije je da je zadovoljstvo svih koji su se izborili za svoj upad na zabavu godine bilo nemjerljivo kad su se na licu mjesta uvjerili da su sva obećanja data u najavi bila više nego nadmašena.

Na impresivnoj zabavi u tek obnovljenom kinu, u centru Sarajeva, prisustvovalo je preko 400 posjetilaca, uključujući i mnoge poznate gradske face, tv lica, glumce, i muzičare.

Teško je izdvojiti najbolji dio sadržaja ove zabave i bilo bi nepravedno reći da je za sjajnu noć bilo zaslužno jedno ili drugo. Jednostavno, bio je to savršen spoj pravih ljudi, na pravom mjestu, a tako je, kažu, uvijek kad Jameson organizuje zabavu za neustrašivu raju. Ipak, ne možemo ni propustiti da spomenemo kako je prisutne dočekao domaćin Kemal Čebo i da su ih rasplesali fenomenalni muzičari iz benda The Babe Barbarella. Koktele s jedinstvenim okusom Jameson Irish Whiskyja miješali su vješti momci iz Brew Imperial society, a pored niza interaktivnih igara, muškarcima je na raspolaganju bio i profesionalni brico iz popularnog Alen's Barbers Shopa.

Ukratko, prva zabava održana u obnovljenom kinu Imperijal, na poziv Jameson Irish Whiskyja, bila je zaista neustrašiva i u potpunosti opravdala slogan koji ovaj brend ponosno ističe kao homage životu svog osnivača Johna Jamesona. "Sine metu" = bez straha. Takav život, takvo poslovanje, ali i zabavu mogu postići samo oni najvještiji, najstrastveniji i najposvećeniji među nama, jer je njihova hrabrost toliko velika da su zbog nje u stanju živjeti svoje ideje, unatoč svim strahovima.

Ako ste bili na zabavi, znate o čemu pričamo, a ako nažalost niste, obavezno pogledajte fotografije i video. I nemojte propustiti sljedeću priliku kad vas Jameson pozove na piće. Svi koji su ga probali znaju zašto. Ukoliko ima još onih koji ne znaju, iz Jamesona bi im poručili: "Taste. That's Why".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije