Besplatni kursevi na ITAcademy: Upoznajte programske jezike PHP i JavaScript

Promotivni tekst
Besplatni kursevi na ITAcademy: Upoznajte programske jezike PHP i JavaScript

Ako želite odličnu zaradu i priliku da u svakom trenutku pronađete posao, a uz to vas zanima i programiranje, sa ITAcademy stižu sjajne vijesti za vas.

Ova međunarodna obrazovna institucija otvoriće vrata svim zainteresovanim polaznicima koji žele da besplatno upoznaju programske jezike PHP ili JavaScript. Bez obzira na to da li već posjedujete predznanje ili ne, možete se prijaviti za neki od ova dva kursa. Potrebno je samo da popunite online prijavu i obezbijedite svoje mjesto na besplatnom kursu JavaScript programiranja, koji počinje 23. septembra, ili besplatnom kursu PHP-a, koji startuje dan kasnije.

JavaScript kurs – zakoračite u svijet web programiranja

JavaScript, kao jedan od najpopularnijih skriptnih jezika na internetu, koristi se za unaprijeđivanje dinamike web stranica, odnosno kreiranje kompleksnih programa na sajtu. Programiranjem u JavaScriptu nastaju svi animirani grafički elementi, interaktivne mape i sve ostalo što možemo vidjeti na svakom sajtu, osim statičkih informacija.

Tokom ovog kursa usvojićete upravo one vještine koje će biti vaš temelj za dalje usavršavanje u oblasti web programiranja. Osim toga, upoznavanje sa osnovama JavaScript programiranja pomoći će vam da razvijete računarsku logiku, tj. programerski način razmišljanja. Na taj način za učenje svakog sljedećeg programskog jezika biće vam potrebno znatno manje vremena i truda. Prijavite se za ovaj kurs što prije, broj slobodnih mjesta je ograničen.

PHP – najjednostavniji programski jezik za učenje

Osim što važi za najjednostavniji, ovaj jezik spada i među najpopularnije u svijetu web programiranja, a o tome svjedoče i podaci da PHP pokreće najveći procenat web aplikacija i predstavlja temelj najposjećenijih svjetskih sajtova kao što su Facebook, Yahoo, Wikipedia...

Ukoliko savladate PHP programiranje, steći ćete praktične vještine koje se najčešće koriste za kreiranje dinamičkog web sadržaja. Znanja koja ćete usvojiti smatraju se zaštitnim znakom web programera i omogućiće vam da se snalazite u kodu ovog jezika i izrađujete sopstvene web aplikacije. Obezbijedite svoje mjesto na kursu PHP programiranja putem ovog linka.

java_php_programiranje_itacademy2.jpg - undefined

Foto: ITAcademy

Odlično plaćeno zanimanje kojem uvijek nedostaje novih stručnjaka

Programiranje je jedno od ubjedljivo najperspektivnijih zanimanja 21. vijeka. Ne samo da poznavanje nekog programskog jezika znači i siguran posao već garantuje i odličnu zaradu, ali i brojne druge pogodnosti poput mogućnosti za rad od kuće, saradnje sa klijentima iz drugih zemalja itd..

S obzirom na to kojom brzinom napreduje razvoj modernih tehnologija, u budućnosti se očekuje otvaranje još više novih radnih mjesta za programere sa najsavremenijim obrazovanjem. Upravo je iz tog razloga ovo pravi trenutak da započnete sa školovanjem koje vas priprema za ovo visoko plaćeno zanimanje.

Postanite programer za 12 mjeseci

Odsjeci na ITAcademy fokusirani su na usvajanje najtraženijih praktičnih IT vještina. Učenje po specijalizovanim programima i posvećenost najstručnijih predavača omogućavaju vam da se za samo 12 mjeseci u potpunosti pripremite za rad na najzahtjevnijim IT projektima.

Svaki program školovanja sačinjen je od najkvalitetnijih IT kurseva koji vas obučavaju za novo zanimanje. Između ostalih, takvi su i programi Java Development i Frontend JavaScript Development na ITAcademy, na kojima još uvijek ima slobodnih mjesta za upis novih polaznika i koji će vas detaljno pripremiti za posao programera i odličnu zaradu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije