Besplatan seminar BusinessAcademy o upravljanju kvalitetom

Sponzorisani tekst
Besplatan seminar BusinessAcademy o upravljanju kvalitetom
Foto: Business Academy / Upravljanje kvalitetom: Kako balansirati između brzog rasta i kvaliteta poslovanja?

Želite da znate sve o poslovanju velikih internacionalnih kompanija koje uprkos ogromnom prometu uspijevaju da zadrže i kvalitet svojih proizvoda i usluga? BusinessAcademy je upravo na ovu temu organizovala besplatan seminar pod nazivom: Upravljanje kvalitetom: Kako balansirati između brzog rasta i kvaliteta poslovanja?

Seminar će se održati u subotu, 30. novembra, od 10 do 12:30, u moderno opremljenim prostorijama BusinessAcademy u Sarajevu. Prisustvo se ne plaća, ali je broj mjesta ograničen, pa je potrebno da se što prije prijavite i obezbijedite učešće. Sa svima koji uspiju da obezbijede svoje mjesto na seminaru biće blagovremeno kontaktirano. Seminar možete pratiti lično, ali i iz bilo kojeg drugog grada.

Kako da kvalitet poslovanja prati rast preduzeća?

Fokus ovog interesantnog seminara je na brzom rastu kompanija i njihovoj potrebi za kvalitetom. Učesnici će se upoznati sa razlikama u poslovanju između kompanija koje imaju i onih koje nemaju uveden ISO 9001 certifikat. Naučiće kako funkcionišu kompanije koje su ogromne za standarde Bosne i Hercegovine po broju zaposlenika, ali i po ukupnom poslovanju.

Učesnici će imati priliku upoznati se sa načinom plasiranja svojih proizvoda i usluga i poslovanjem na inostranom tržištu, s obzirom na to da ISO certifikat kompanijama pomaže u tom cilju.

Za sve one koji imaju interesovanje za međunarodno poslovanje

Seminar je prilagođen i namijenjen svima koji imaju interes da nauče više o tome kako velike kompanije funkcionišu na svjetskim tržištima i uspijevaju da održe kvalitet poslovanja.

Očekuje vas zanimljivo predavanje, a sa temom će vas upoznati iskusni stručnjak Amar Hrvat, koji se aktivno bavi finansijama dugi niz godina. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu, a odbranio je master rad na temu Menadžment i organizacija. Ima bogato iskustvo rada kao finansijski i administrativni menadžer.

Na kraju predavanja moći ćete da postavite pitanja o svemu što vas dodatno zanima o ovoj interesantnoj temi, koja je namijenjena ljudima koji imaju interes za međunarodno poslovanje.

Steknite znanja i vještine uspješnih poslovnih ljudi učeći na BusinessAcademy

BusinessAcademy je jedna od najprestižnijih poslovnih škola u regionu, u kojoj zahvaljujući jednogodišnjem kvalitetno osmišljenom programu možete da steknete znanja i vještine koje posjeduju svjetski poznati i uspješni biznismeni. Tema upravljanja kvalitetom koji prati rast poslovanja veoma je važna i obrađuje se na odsjeku Međunarodno poslovanje na BusinessAcademy.

Nastavni plan i program na ovom odsjeku osmišljeni su na takav način da vam pruže osnovna znanja iz oblasti međunarodnog poslovanja, a da polaznici budu osposobljeni da razumiju i primijene sve standarde koje podrazumijeva internacionalno poslovanje.

Nastavu na BusinessAcademy možete pratiti iz bilo kojeg grada, jer se ona održava preko interneta na najsavremenijoj Distance Learning platformi, koja je napravljena po ugledu na pet najvećih svjetskih univerziteta. Na kraju školovanja svojim polaznicima omogućava polaganje testova za neke od najprestižnijih poslovnih certifikata, koji su priznati u cijelom svijetu, kao što su Cambridge, LCCI, CIM, IQN i mnogi drugi.

Za seminar Upravljanje kvalitetom: Kako balansirati između brzog rasta i kvaliteta poslovanja? prijavite se što prije, obezbijedite svoje mjesto i steknite korisna znanja iz oblasti međunarodnog poslovanja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije