Besplatan kurs PHP programiranja: Upoznajte najjednostavniji programski jezik za učenje

Promotivni tekst
Besplatan kurs PHP programiranja: Upoznajte najjednostavniji programski jezik za učenje
Foto: Promo / Novi kurs PHP programiranja na ITAcademy u Sarajevu

Novi kurs PHP programiranja na ITAcademy u Sarajevu omogućava vam da potpuno besplatno upoznate jedan od najpopularnijih programskih jezika na webu.

 Novi kurs PHP programiranja na ITAcademy u Sarajevu - undefined

Kurs Core PHP Programming će se održati od 20. juna do 15. jula u prostorijama ITAcademy, na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D, u centru Sarajeva. Ovaj kurs možete pohađati iako nemate predznanje iz oblasti programiranja. Sve što je potrebno da uradite jeste da se što prije prijavite putem ovog linka, jer je broj slobodnih mjesta ograničen.

 PHP – programski jezik koji se lako uči, a donosi široke mogućnosti

PHP je veoma jednostavan programski jezik koji se najčešće koristi za kreiranje dinamičkog web sadržaja i, kao takav, smatra se zaštitnim znakom web programera. To znači da će vam vještine snalaženja u kodu ovog jezika omogućiti da izrađujete sopstvene web aplikacije.

Glavne karakteristike ovog jezika su lakoća sa kojom se uči i široka primjena u IT svijetu, a upravo te odlike učinile su PHP jednim od najpopularnijih programskih jezika. Popularnost ovog jezika dokazuje činjenica da su na temeljima PHP-a kreirani WordPress, Facebook, Wikipedia, Yahoo! i mnoge druge uspješne platforme.

U ovoj oblasti odlično plaćen posao čeka na vas

Informacione tehnologije su ubjedljivo najperspektivnija oblast 21. vijeka. U IT-ju ima dovoljno slobodnih radnih mjesta za sve koji su zainteresovani za IT karijeru, a na to koliko je visoka zarada u ovom sektoru zagarantovana ne treba previše trošiti riječi. Ako se svemu tome doda i činjenica da se IT-jevcima pruža mogućnost i za rad od kuće, onda je jasno zašto su informacione tehnologije idealna oblast.

Iako se na posao u ovoj oblasti ne čeka dugo, da biste pronašli što bolji angažman, neophodna su vam znanja i zvanična potvrda vaše stručnosti. Međutim, to nije sve – bolje šanse za odličan posao imaćete ako se povežete sa najboljim poslodavcima. Iz tog razloga, ITAcademy vam kroz Centar za razvoj karijere omogućava da već tokom školovanja stupite u kontakt sa velikim kompanijama.

Školovanje koje vas priprema za najtraženija IT zanimanja

 

Novi kurs PHP programiranja na ITAcademy u Sarajevu - undefined

Odsjeci na ITAcademy fokusirani su na usvajanje najtraženijih praktičnih IT vještina. Učenje po specijalizovanim programima i posvećenost najstručnijih predavača omogućavaju vam da se za samo 12 mjeseci u potpunosti pripremite za rad na najzahtjevnijim IT projektima.

Svaki program školovanja sačinjen je od najkvalitetnijih IT kurseva, koji vas obučavaju za novo zanimanje. Jedan od takvih kurseva je upravo i kurs Core PHP Programming. Za pohađanje ovog kursa i svih ostalih na ITAcademy nije vam potrebno predznanje, jer su osmišljeni tako da polaznike postepeno, polazeći „od nule”, dovode do najkompleksnijih znanja.

Obezbijedite svoje mjesto na besplatnom kursu PHP programiranja

Svi zainteresovani za pohađanje besplatnog kursa iz PHP programiranja mogu se prijaviti online, putem ove prijave. Podsjećamo vas da je broj slobodnih mjesta ograničen, zato ne oklijevajte.

Obezbijedite svoje mjesto na vrijeme. Predznanje za pohađanje ovog kursa nije neophodno, sve što vam je potrebno jeste vaša riješenost da savladate vještine koje će vas svrstati u najtraženije stručnjake današnjice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije