ITAcademy / Besplatan kurs najtraženijeg programskog jezika: Upoznajte Java programiranje

08. 08. 2018. u 13:25:00 Promotivni tekst

Shares:0

ITAcademy u Sarajevu organizira novu besplatnu IT edukaciju za one koji su prepoznali široke mogućnosti za odličnu zaradu u najperspektivnijoj oblasti današnjice.

Konkretno ovog puta u pitanju je besplatan kurs osnova Java programiranja, koji počinje 14. avgusta u prostorijama ITAcademy, na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D u centru Sarajeva.

Dobra vijest za sve koji žele da se upoznaju sa najtraženijim programskim jezikom današnjice jeste da predznanje za pohađanje ovog kursa nije neophodno. Dakle, sve što vam je potrebno da biste zakoračili u svijet Java programiranja jeste vaša riješenost da savladate vještine koje će vas svrstati među najtraženije stručnjake današnjice.

Broj slobodnih mjesta je ograničen, a svoje prisustvo možete obezbijediti ako što prije popunite ovu prijavu.

Najpopularniji i najprofitabilniji – programski jezik Java

Java spada među najpopularnije programske jezike, prije svega zbog svoje jednostavnosti i široke primjene u IT svijetu.

Programeri koji se odluče da karijeru grade u Javi vrlo brzo savladaju potrebna znanja zahvaljujući kojima mogu da rade na kreiranju igrica, izradi aplikacionih softvera i Android aplikacija i na mnogim drugim IT projektima.

Raznovrsnost koju donose vještine za rad u ovom programskom jeziku svrstala je Java programere u najtraženije i najplaćenije na tržištu. Njihova prosječna zarada u BiH iznosi oko 1.400 KM mjesečno, a ova cifra, u zavisnosti od iskustva programera, može biti i daleko veća.

Nastava se održava u moderno opremljenim prostorijama ITAcademy

Predavanja u okviru ovog besplatnog kursa održavaju se u novim prostorijama ITAcademy u Sarajevu koje su opremljene po najnovijim svjetskim standardima za edukaciju IT stručnjaka.

To znači da ćete tokom pohađanja ovog kursa imati priliku da radite na računarima posljednje generacije, sa svim potrebnim licenciranim programima i u uslovima kakvi postoje u najboljim IT kompanijama, a sve kako biste iz prve ruke iskusili kako je biti dio IT oblasti.

Nastava na kursu odvijaće se u skladu sa principima ITAcademy, što znači da će časovi biti fokusirani isključivo na usvajanje praktičnih vještina koje će vam omogućiti da u kratkom vremenskom roku savladate osnove najpopularnijeg programskog jezika u IT svijetu.

Svi polaznici kursa prilikom sticanja novih znanja imaće konstantnu pomoć predavača Emira Puške, magistra elektrotehnike s višegodišnjim iskustvom u Java programiranju.

ITAcademy – najbolje mjesto da započnete profitabilnu IT karijeru

Najtraženije vještine današnjice na ovoj međunarodnoj školi za IT edukaciju godinama su sticali brojni uspješni IT stručnjaci.

U toku jednogodišnjeg školovanja na ITAcademy možete se pripremiti za profitabilnu karijeru u oblasti programiranja, dizajna i multimedije, administracije, IT poslovanja, 3D dizajna i CAD-a ili kreiranja mobilnih aplikacija. Osim praktičnih vještina, možete steći i prestižne internacionalne certifikate koji će vam omogućiti siguran i odlično plaćen posao u struci.

S obzirom na to da su visok kvalitet nastave i dostupnost najmodernijoj opremi uvijek na prvom mjestu, ITAcademy je strogo ograničila broj mjesta za pohađanje kursa Java Core Programming. Zato je potrebno da reagujete brzo i da se što prije prijavite kako biste obezbijedili svoje mjesto. Prijavite se besplatno ovdje.

NEMA KOMENTARA