Besplatan kurs na ITAcademy: Upoznajte se sa likovnim elementima dizajna

Promotivni tekst
Besplatan kurs na ITAcademy: Upoznajte se sa likovnim elementima dizajna
Foto: IT Academy / Besplatan kurs na ITAcademy

Vjerovali ili ne, u savremenom dobu likovni umjetnici su izuzetno traženi. Oni su svoje kičice zamijenili mišem, tablom za crtanje i računarom, stvarajući uspješne i odlično plaćene karijere u IT industriji.

A za sve one koji su zainteresovani za umjetnost i posjeduju kreativnost i talenat stižu dobre vijesti sa ITAcademy.

Od utorka, 28. septembra, ITAcademy organizuje izuzetno kreativan kurs "Likovni elementi dizajna (Teorija dizajna)", u okviru koga možete saznati kako da svoje interesovanje za umjetnost iskoristite za stvaranje uspješne karijere.

Ovaj kurs možete pratiti potpuno besplatno na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D, u centru Sarajeva. Prijavite se odmah i ne propustite priliku da saznate kako da unovčite svoj likovni talenat i kreativnost.

Zarađujte od svog talenta

Dizajn je svuda oko nas i apsolutno je neophodan u modernoj industriji. Izrada logoa, dizajn sajta i kreiranje grafičkih rješenja za proizvode samo su dio potreba kompanija i organizacija širom svijeta.

Zbog toga su poslodavci uvijek u potrazi za kreativnim ljudima koji, koristeći svoj talenat, kreiraju vrhunska rješenja.

Ukoliko vas zanimaju likovni elementi dizajna, ne propustite ovaj izuzetni jednomjesečni kurs i naučite kako da odlično zarađujete od svog talenta. Ovaj kurs je odlična polazna tačka ka daljem usavršavanju kao što su jednogodišnji programi na ITAcademy, koji vam omogućavaju da kompletirate svoje znanje i steknete međunarodne certifikacije. Potrebno je samo da se prethodno prijavite.

Naučite kako da unovčite svoj talenat

Na besplatnom jednomjesečnom kursu naučićete kako da pomoću svojih talenata ostvarite uspješnu karijeru. U tome će vam pomoći predavač Edin Ličina, koji je završio Likovnu akademiju u Sarajevu i Dizajn na ITAcademy, a danas radi kao uspješan dizajner u vlastitoj kompaniji. On će vam pomoći da lakše razumijete likovne elemente dizajna, što će vam biti od ključnog značaja u karijeri.

Na kursu ćete imati priliku da saznate:

-  šta je dizajn i ko je dizajner,
-  principe dizajna,
-  elemente dizajna,
-  šta je grafički dizajn,
-  šta je korporativni dizajn.

Prijavite se i saznajte više o dizajnu – besplatno.

Broj mjesta za besplatan kurs "Likovni elementi dizajna" je ograničen! Prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savjete i unaprijedite svoja znanja i vještine. Prijavite se i pratite kurs besplatno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije