Besplatan Adobe Dreamweaver kurs – zakoračite u svijet web dizajna

Promotivni tekst
Besplatan Adobe Dreamweaver kurs – zakoračite u svijet web dizajna
Još jedan u nizu besplatnih kurseva koje organizira ITAcademy omogućava vam da se upoznate s radom jednog od najpopularnijih programa za kreiranje web stranica.

Kurs Adobe Dreamweaver održat će se od 14. augusta do 4. septembra u novim prostorijama ITAcademy na dobro poznatoj adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D, u samom centru Sarajeva.

Da biste zakoračili u svijet web dizajna i upoznali se s ovim popularnim programom, nije vam potrebno nikakvo predznanje. Sve što vam je neophodno jesu dobra volja i spremnost za učenje.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem ovoga linka, a kako za ove kurseve vlada veliki
interes, najbolje je da se prijavite odmah i tako osigurate svoje mjesto na vrijeme.

Adobe Dreamweaver – vaš put do kreativnog i dobro plaćenog posla

Osim što imaju sreću da rade zanimljiv i kreativan posao, web dizajneri su i izuzetno cijenjeni i dobro zarađuju. Fleksibilno radno vrijeme, plaćena usavršavanja i mogućnost da ostave svoj pečat u digitalnom prostoru čine zanimanje web dizajnera izuzetno atraktivnim.

S obzirom na to da je dizajn univerzalan jezik, web dizajneri mogu ponuditi svoje usluge poslodavcima širom svijeta i tako zarade svjetsku platu.

Adobe Dreamweaver predstavlja moćan alat kada je u pitanju web dizajn. Riječ je o jednom od najpopularnijih i najpoželjnijih programa za kreiranje web stranica i aplikacija koji podjednako koriste i web dizajneri i programeri. Dreamweaver je "user-friendly" program koji korisnicima omogućava da web stranice uređuju vizuelno umjesto pisanjem HTML kodova.

Kao takav, Dreamweaver je lak za savladavanje i korištenje. Poznavanje rada u ovom programu približava vas dinamičnom i profitabilnom svijetu web dizajna. Za kratko vrijeme bit ćete u stanju praviti atraktivne web stranice od nule, kreirati aplikacije i grafički uređivati tekst. Potpuno ovladavanje vještinama neophodnim za rad u ovom programu omogućit će vam da ostvarite karijeru u web dizajnu i dobro naplatite svoje usluge.

Nastava se održava u modernim prostorijama ITAcademy

Radio_2 (2).png - undefined

ITAcademy

Pohađanje kursa Adobe Dreamweaver odvija se u novim prostorijama ITAcademy koje su opremljene najmodernijom tehnologijom za edukaciju i usavršavanje budućih IT stručnjaka.

Tokom besplatne edukacije bit ćete u prilici raditi na najnovijim računarima, koristiti licencirane programe i učiti u uvjetima kakvi postoje u svjetskim IT kompanijama. Na taj način ne samo da ćete dobiti visok kvalitet nastave već ćete imati prilike da iz prve ruke vidite kako izgleda raditi kao web dizajner u uspješnoj kompaniji.

Akcenat je na praktičnim znanjima i realnoj upotrebi programa

Nastava na ovom kursu odvijat će se u skladu s provjerenim i dokazanim principima ITAcademy – fokus će biti na praktičnim i realnim primjerima, što znači da ćete tokom kursa steći konkretne i primjenjive vještine.

Za to će se pobrinuti Amar Sijerčić, iskusan predavač i uspješan dizajner, trenutno zaposlen u kompaniji Authority Partners.

ITAcademy – pravo mjesto da steknete znanja koja će od vas napraviti IT stručnjaka

Već godinama ova prestižna međunarodna akademija predstavlja lidera u obrazovanju IT stručnjaka. O tome svjedoče i uspjesi njenih polaznika koji nakon 12-mjesečnog školovanja bez problema nalaze posao.

ITAcademy vam pruža mogućnost da birate između različitih smjerova, na kojima stičete znanja iz programiranja, web i grafičkog dizajna, administracije, IT poslovanja, 3D dizajna i CAD-a, kreiranja mobilnih aplikacija i multimedije.

Predavači su cijenjeni stručnjaci u svojim oblastima i pedagozi s iskustvom, dok je kvalitet nastave u skladu s visokim Cambridge standardima. ITAcademy je i autoriziran Adobe Training Center, u kom polaznici stiču najviša znanja u skladu s ovom prestižnom kompanijom, a po završetku školovanja možete steći i međunarodno priznate Adobe certifikate koji su svjedočanstvo vaše stručnosti. Posebna prednost ITAcademy jeste i DesignStudio, koji svim polaznicima koji se odluče za dizajn i multimediju omogućava praksu u realnom poslovnom okruženju. Za manje od godinu dana školovanja dobit ćete primjenjiva i naplativa znanja koja ćete moći da ponudite domaćim i svjetskim kompanijama.

Kako bi osigurala najviši kvalitet nastave za sve polaznike besplatnog kursa, ITAcademy je ograničila broj slobodnih mjesta. Zato požurite i osigurajte sebi besplatnu obuku po svjetskim standardima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije