Bešić izazvao oduševljenje među mališanima: Druženje s djecom bez roditelja

Anadolija
Bešić izazvao oduševljenje među mališanima: Druženje s djecom bez roditelja
Foto: AA / Muhamed Bešić se družio s djecom bez jednog ili oba roditelja

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine i igrač engleskog Middlesbrougha Muhamed Bešić družio se u Sarajevu sa stipendistima humanitarne organizacije Islamic Relief Worldwide, djecom bez jednog ili oba roditelja.

Bešić, koji boravi u domovini povodom kvalifikacionih utakmica reprezentacije za Evropsko prvenstvo, iskoristio je slobodno vrijeme između dvije bitne utakmice i proveo nekoliko sati u ugodnom druženju sa stipendistima pomenute humanitarne organizacije.

Dolazak Bešića na druženje izazvao je oduševljenje među mališanima koji su ga pozdravili gromoglasnim aplauzom, uz povike "Bešić, Bešić".

 Muhamed Bešić se družio s djecom bez jednog ili oba roditelja - undefinedFoto: AA:  Muhamed Bešić se družio s djecom bez jednog ili oba roditelja

Fudbaler je tokom druženja kazao mališanima kazao kako nikada ne smiju odustati od svojih snova i vrijedno raditi na njihovom ostvarenju.

Za sve mališane, njih nešto više od 100, Bešić je potpisao dresove i fudbalske lopte, te se fotografisao sa njima.

Iskazao je zadovoljstvo što je bio u prilici posjetiti Islamic Relief Bosne i Hercegovine i izrazio podršku humanitarnim projektima, posebno projektima pomoći djeci.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije