Osvojite Ženski rokovnik: Najljepši poklon voljenoj osobi za Valentinovo

Radiosarajevo.ba
Osvojite Ženski rokovnik: Najljepši poklon voljenoj osobi za Valentinovo
Radiosarajevo.ba / Dunja Tadić, Autorica ženskog rokovnika
Teško vam je pronaći pravi poklon za Valentinovo kako biste iznenadili voljenu osobu? Portal Radiosarajevo.ba i Ženski rokovnik vam poklanju ovaj super accessorize koji će vam pomoći u budućem organiziranju svakodnevnih obaveza.

Ženski rokovnik koji je prilagođen potrebama moderne žene te svojim jedinstvenim sadržajem omogućava bolju organizaciju poslovnog i privatnog života žene koja ga koristi i idealan je poklon za Dan zaljubljenih.

Rokovnik je dostupan do 1. marta, a svi oni koji žele mogu ga kupiti na policama dm marketa u cijeloj regiji. Rokovnik pored godišnjeg planera sadrži mnoge zanimljive rubrike koje ga čine osobnijim i posebnijim od ostalih klasičnih planera. 

zenski_rokovnik_rsa12.jpg - undefined
Neke od rubrika kao što su pms kalendar, podsjetnik i upute za samopregled grudi, lista za termine posjeta liječniku, sezonska shopping lista, check lista za godišnji odmor, lista naslova knjiga ili filmova koje želite pogledati i pročitati, te liste novogodišnjih odluka i prioriteta - ovaj rokovnik čine i svojevrsnim poludnevnikom kojeg uvijek želite imati pored sebe. 
Sadržaj rokovnika podijeljen je na lične informacije i interese, podsjetnike, godišnji planer, te stranice posvećene ličnom razvoju,  kaoi bilješke o mjesečnom budžetu.

Prepoznatljiv je i po ogledalcu ugrađenom unutar korica, ima elastičnu trakicu za zatvaranje, gumicu za olovku, i dvije pokazne trakice. Prvi je rokovnik takvog sadržaja i forme na našem tržištu. 

zenski_rokovnik_rsa14.jpg - undefined
Idejna kreatorica ovoga proizvoda Dunja Tadić nedavno je gostovala na Radiju Sarajevgdje je istaknula kako je važan i light motiv, koji ove godine glasi Biti savršeno nesavršena, a koji ohrabruje i osnažuje žene.

"Ovo je zaista jedan rokovnik sa srcem. Ja ga radim već deset godina, ali svake godine ga radimo s voljom, željom i strašću. Uzimamo u obzir sve ono što nam korisnice kažu da bi željele ili ne bi željele da se nađe u njemu. I mislim da je upravno njegova mala tajna to što je napravljen sa srcem", rekla je tada Dunja Tadić.

Da biste osvojili Ženski rokovnik, na Facebook stranici portala Radiosarajevo.ba u inbox pošaljite ljubavnu poruku koju biste uputili voljenoj osobi. Pet najkreativnih poruka ćemo nagraditi. Sretno!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije