Ženski rokovnik, idealan poklon za Osmi mart: Popust od 30 posto

Radiosarajevo.ba
Ženski rokovnik, idealan poklon za Osmi mart: Popust od 30 posto
Radiosarajevo.ba / Dunja Tadić

Povodom mjeseca koji slavi žene širom svijeta, Ženski rokovnik najprodavaniji planer za žene u regiji, odlučio je pokloniti popust od 30% i tako osigurati da bude još pristupačniji i, ponovno, najpoželjniji osmomartovski poklon.

Ženski rokovnik prepoznatljiv je po zanimljivim i u svakodnevnom životu vrlo korisnim dodacima kao što su malo ogledalo, stranice za bojanje, gumice za olovku, kemijska olovka te niz rubrika koje olakšavaju svakodnevnu organizaciju.

U sklopu rokovnika nalaze se podjećanja na stvari koje žene moraju uraditi, na datume koje ne smiju zaboraviti, ali i na ono što ih raduje.

Ženski rokovnik ponekad služi i kao štivo za čitanje, obzirom da sadrži brojne motivirajuće citate, s ljubavlju odabrane da svaku ženu podjeti koliko je jedinstvena i u toj jedinstvenosti divna.

Ženski rokovnik dostupan je u BiH u svim prodavnicama DM- a.

Pročitajte razgovor s Dunjom Tadić, ženom koja ima inspirativnu životnu priču i koja je ideju o ženskom rokovniku sprovela u priču o poslovnom uspjehu

Ženski rokovnik nije još samo jedan planer, ovo je rokovnik sa srcem koji će vas osvojiti i koji ćete zavoljeti na prvu.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije