Zahvalnice Sarajevo Holiday Marketa za portal Radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba
Zahvalnice Sarajevo Holiday Marketa za portal Radiosarajevo.ba
Foto: Dž. Kriještorac/Radiosarajevo.ba / Zahvalnice Sarajevo Holiday Marketa

Direktor 9. Sarajevo Holiday Marketa Nedim Lipa i PR projekta Renka Žunić uručili su zahvalnice predstavnicima medijskih kuća za doprinos i kontinuirano praćenje sajamske manifestacije koja do 13. januara traje u Parku Hastahana u Sarajevu.

Zahvalnice Sarajevo Holiday Marketa  - undefinedFoto: Dž. Kriještorac/Radiosarajevo.ba: Zahvalnice Sarajevo Holiday Marketa

Zahvalnica za kontinuirano i nesebično praćenje rada i aktivnosti 9. Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa, dodijeljena je i portalu Radiosarajevo.ba

Sarajevo Holiday Market je događaj kojeg je, ukoliko se nađete u Sarajevu do 13. januara 2020., gotovo nemoguće ne primijetiti i na neki način u njemu ne učestvovati. 

Više od dva miliona posjetitelja posjetilo je dosadašnjih osam izdanja Sarajevo Holiday Marketa. Među njima su bile i brojne javne ličnosti (predstavnici državnih i lokalnih vlasti, članovi diplomatskog kora, kulturni i sportski radnici, poduzetnici...), ali i mnogo onog običnog, finog svijeta, koji je svakodnevno uživao u širokoj ponudi Sarajevo Holiday Marketa i prazničnoj atmosferi koju je ovaj događaj donio u glavni grad BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije