Youth Speak Forum - prilika da predstavite ideje koje će dobiti finansijsku podršku

Sponzorisani tekst
Youth Speak Forum - prilika da predstavite ideje koje će dobiti finansijsku podršku
Foto: AIESEC / Youth Speak Forum

Ukoliko ste nekad imali osjećaj da nemate dovoljno prostora da predstavite svoje ideje i da nikako ne možete doći do one "prave osobe" koja treba da čuje vas i vašu ideju, onda je Youth Speak Forum događaj koji ne smijete propustiti.

U okviru Action Spacea, učesnici će kroz rad u timovima od četiri do pet ljudi imati priliku da pokažu svoju kreativnost i iznesu vlastite ideje u pisanju projekta koje se odnosi na osmi cilj održivog razvoja Ujedinjenih nacija, a to je dostojanstven rad i ekonomski rast. Prije samog pisanja projekta učesnicima će biti predstavljeni Ciljevi održivog razvoja Ujedinjenih nacija, te će učesnici dobiti upute od mentora kako da na što bolji način odrade ovaj zadatak.

Mentori iz AIESEC-a u Bosni i Hercegovini te Fondacije Mozaik će u svakom trenutku biti na raspolaganju kako bi projekti bili što bolji, i imali adekvatan oblik.

Komisija će tokom drugog dana Foruma izabrati dva najbolja projekta koja će dobiti priliku da se predstave na Demo Day 1 i dobiju finansijsku podršku Fondacije Mozaik u iznosu od 1.500 maraka do 4.0000 maraka.

Zvuči super?

Prijavi se na: https://forms.gle/WYV48GNQNzdgQKSX8 za učešće u Sarajevu i na https://forms.gle/G1MyFxxsCLcYbH6n9 za učešće u Banjoj Luci.

Youth Speak Forum će biti održan 17. i 18. maja u Sarajevu, a u Banjoj Luci 24. i 25. maja. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije