Večerašnje vanredno kolo 'TV Binga' donosi brojne dobitke

Sponzorisani tekst
Večerašnje vanredno kolo 'TV Binga' donosi brojne dobitke
Foto: Lutrija BiH / TV Bingo

Lutrija Bosne i Hercegovine večeras će realizovati ovogodišnje treće po redu vanredno kolo TV Binga, a izvlačenje brojeva je u direktnom prijenosu na programu FTV-a sa početkom u 20:10 sati.

Ljubitelji igre TV Bingo u večerašnjem vanrednom kolu imati će mogućnost da, pored redovnih novčanih dobitaka i Jackpota od 400.000 maraka , osvoje i dodatne novčane dobitke od 50.000 maraka i pet puta po 10.000 maraka.

Za one koji vole putovanja, Lutrija Bosne i Hercegovine je za najsretnijeg igrača pripremila i dobitak 'Putovanje po želji' u vrijednosti 4.000 maraka sa džeparcem od 1.000 maraka, te novi automobil WW Golf 7.

Prodaja žutih listića, kao i slanje SMS poruka, trajat će danas do 17 sati. U igri za dodatni fond dobitaka, igrači mogu učestvovati i slanjem SMS poruka sa serijskim brojem listića, na brojeve telefona 091 412 601 (BH Telecom) i 063 888 71 (HT Eronet).

Lutrija Bosne i Hercegovine kao društveno odgovorna kompanija, u večerašnjem će vanrednom kolu igre TV Bingo ugostiti Kulturno-umjetničko društvo 'Ilhamija iz Žepča te će finansijski podržati njihovo djelovanje.

Prisutne u studiju, kao i pored malih ekrana zabavljat će već prepoznatljivi muzički bend Bingo Balkaneros, a specijalna gošća ove večeri će biti dobro poznata Tijana Dapčević.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije