Sve spremno za Nektar OK Fest, na jednoj od najljepših lokacija u BiH

Radiosarajevo.ba
Sve spremno za Nektar OK Fest, na jednoj od najljepših lokacija u BiH
Radiosarajevo.ba / Nektar OK Fest 2019: Tri dana vrhunskog sadržaja i ove godine na Tjentištu

Za tačno dva dana, petak, 12. juli, počinje šesti po redu Nektar OK Fest koji se održava na jednoj od najljepših lokacija u BiH, a slobodni smo da kažemo i u regiji, Nacionalnom parku Sutjeska.

Promocije knjiga poznatih autora na Nektar OK Festu

I ove godine organizatori su priredili mnoštvo sadržaja, koji pored bogatog muzičkog programa u okviru kojeg će i ove godine nastupiti neki od najpoznatijih svjetskih i regionalnih muzičkih imena, obuhvataju i promocije knjiga, filmske projekcije, rafting avanturu rijekom Tarom, planinarske šetnje i posjetu nekim od najljepših vidikovaca u nacionalnom parku.

Nektar OK Fest 2019: Franz Ferdinand i Nele Karajlić na OK avanturi!

Prvi festivalski dan započinje na OK summer stage-u uz Mladena Tomića, potom slijedi nastavak dobrog programa na Sensation OK stage-u u OK kampu uz M.O.R.T. i Iskaz. Pauzu do početka večernjeg muzičkog programa provodimo u OK BOOK zoni na promociji knjige „Izgužvane misli“, Branka Golubovića – Goluba i na OK Cinema stage-u gdje uživamo u filmskoj projekciji „Cold War“. Selimo se potom na Jägermeister main stage gdje će se za odličnu atmosferu pobrinuti KOB, Goblini, Brkovi i Nele Karajlić. Za one najizdržljivije slijedi program na OK After Party uz Sevdahbaby.

Nektar OK Fest 2019: Tjentište je mjesto najbolje zabave i provoda

Drugoga dana, program starta od 12:00 kraj bazena uz Neb Jacka, a za one koji bi da povrate energiju potrošenu prethodnog dana, na programu su opuštajući časovi joge u Balans + zoni i promocija knjige „Život s Idi(j)otima“, Nenada Marjanovića Dr. Frica. OK kamp će i ove godine biti epicentar najbolje zabave i odličnog provoda, za koje će se u subotu na Sensation OK stage-u u kampu pobrinuti Đorđe Miljenović i Bjesovi. Ljubitelji sedme umjetnosti uživaće u filmskoj projekciji na OK Cinema stage-u gdje je na programu projekcija filma „Birds of Passage“. Groznica subotnje večeri čeka nas na Jägermeister main stage-u uz Show program, Helem nejse, Dubiozu kolektiv i Edu Maajku. Po završetku programa selimo se u OK kamp na after party da uz Nipplepeople dočekamo još jednu zoru na Tjentištu.

Program za sva tri dana na Nektar OK Festu - undefined

Foto: Nektar Puls Fest: Program za sva tri dana na Nektar OK Festu

Ukoliko se i pojavi umor poslednjeg festivalskog dana, tu smo da ga otjeramo odličnim programom koji je na rasporedu. Energiju ćemo tako redom povratiti na OK summer stage-u uz Space Motion, pa na Sensation OK stage-u uz Vojka V i uvijek atraktivne Let 3, a u samom finišu uživamo uz škotske grofove Franz Ferdinand, čiju će atmosferu pred nastup zagrijati Jindas; Lagana sreda; Pips, Chips & Videoclips i Partibrejkers. Završnicu šestog po redu Nektar OK Festa provešćemo uz Uroša Đurića na OK After Partiju.

Festivalski kamp se otvara dan ranije 11. 07. od 12 sati. Svi koji se u poslednji momenat odluče da nam se pridruže u OK avanturi 12/13/14 jula na Tjentištu svoj OK kamp paket /kamp + ulaznica/ za sva tri festivalska dana po cijeni od 40 KM mogu da kupe na licu mjesta. Naoružajte se dobrim raspoloženjem, pozitivnom energijom i ljubavlju, spakujte svoju kamp opremu i vidimo se na Tjentištu.

U šestoj po redu OK avanturi, Nektar OK Fest prate, prijatelj festivala – kompanija m:tel i Addiko banka, banka partner festivala.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije