Studenti Veterine: Izložba egzotičnih životinja, posebne aktivnosti za najmlađe

Radiosarajevo.ba
Studenti Veterine: Izložba egzotičnih životinja, posebne aktivnosti za najmlađe
Foto: UNSA / Izložba egzotičnih životinja na Veterinarskom fakultetu u Sarajevu
Organizacioni odbor u suradnji sa studentima Veterinarskog fakulteta u Sarajevu i ljubiteljima životinja je organizirao izložbu egzotičnih životinja.

Svečanost će se održati 14. i 15. decembra 2018. godine.

Izložba će biti edukativnog karaktera gdje će se djeca, u prisustvu životinja, dobro zabaviti, te je prilagođena svim interesnim grupama, a uzimajući u obzir odgojno-obrazovni plan i program predškolske ustanove, pripremljene su i posebne aktivnosti za najmlađe goste, rekli su nam iz UNSA-e.

Izložba će biti u prostorijama Veterinarskog fakulteta u studentskom klubu Equus, u petak od 12 sati do 18 sati u subotu od 9 do 18 sati. 

Organizator je omogućio slobodan ulaz na edukativnu izložbu svim građanima zainteresiranim za egzotične životinje. 

Osnovna zadaća skupa, pored formalnog i neformalnog druženja, te razmjene iskustava, je osvježiti postojeća i pružiti neka nova znanja svima koji se na bilo koji način bave egzotičnim životinjama u praksi, ali i na naučnom i istraživačkom nivou. U prilog kvaliteti programskog dijela skupa ide činjenica da se radi o predavačima iz zemlje i inostranstva, te uspješnim praktičarima koji predstavljaju svoja bogata iskustva u vezi egzotičnih životinja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije