Stomatolozi iz Srbije prikupljaju novac za socijalno ugroženu djecu iz BiH

Radiosarajevo.ba
Stomatolozi iz Srbije prikupljaju novac za socijalno ugroženu djecu iz BiH
Foto: Pomozi.ba / Osmeh na dlanu

Prvo predavanje humanitarnog karaktera namijenjeno stomatolozima, zubnim tehničarima i studentima “Osmijeh na dlanu“ bit će održano u hotelu Hills u Sarajevu 2. novembra.

Pored toga što će svi prisutni na predavanju proširiti svoja znanja i vještine iz ove oblasti, istovremeno će pomoći socijalno ugroženoj djeci u Bosni i Hercegovini.

Sav novac za prisustovanje ovom predavanju uplaćen je organizaciji Pomozi.ba za realizaciju humanitarnih projekata. Kotizacija za učešće je iznosila 100 KM za stomatologe i zubne tehničare, a za studente 50 KM.

Predavači koji će dijeliti svoja iskustva i znanja su uspješni i renomirani stomatolozi iz regije, a iako trebaju preći po nekoliko stotina kilometara kako bi stigli u Sarajevo, odrekli su se svojih honorara kako bi što više novca bilo uplaćeno za ljude u potrebi.

Predavanja počinju u 10 i trajat će do 17 sati, a predavači su doktori Siniša Kovačević, Miljan Bajić, Dušan Miljuš, ZT Uroš Jovanović, Tamas Kovacs, Aleksandar Lazarević i Stevan Kopanja, koji je ujedno i organizator događaja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije