Akcija "Jedan skreč–jedan obrok" za pomoć najugroženijima

Radiosarajevo.ba
Akcija "Jedan skreč–jedan obrok" za pomoć najugroženijima

Tim koji stoji iza aplikacije Goody.ba, u saradnji s organizacijom Pomozi.ba i njihovim projektom Obrok za sve, 8. juna pokreće akciju Jedno grebanje – jedan obrok kojom žele pozvati svoje korisnike da daju vlastiti doprinos u pobjedi naših sugrađana koji se nalaze u borbi s teškim socijalnim položajem.

Projekt Obrok za sve je jedan od stalnih i najvećih projekata organizacije Pomozi.ba, u čijem sklopu više od 300 socijalno ugroženih osoba iz Sarajeva, Ilijaša, Breze, Vareša, Kaknja, Visokog i Mostara dobija po jedan obrok dnevno.

Korisnici ovog projekta su većinom stariji i zdravstveno oboljeli članovi našeg društva. U saradnji s ovim projektom i uz Jedno grebanje – jedan obrok akciju, Goody.ba zajedno sa svojim partnerima poziva sve korisnike aplikacije da pomognu najugroženijim članovima našeg društva.

Aplikacija, koja od decembra 2017. godine svojim partnerima otvara vrata savremenog pristupa marketingu i koja svojim korisnicima omogućava da osvoje vrijedne popuste i poklone, ovim putem ukazuje na to da svaki pojedinac može upriličiti pomoć onima kojima je najpotrebnija.


"Jednostavno je pomoći", naglašava Goody.ba tim. "Ukoliko postoji volja da se to učini. Svaka osoba, svaka grupa, svaki biznis i firma mogu postati dijelom impulsa pozitivnih mjena u društvu onda kada postoji jasno izgrađena vizija i plan za ostvarivanje uspjeha u domenu humanosti.“

Goody.ba aplikaciju možete veoma brzo i lako preuzeti s AppStore-a i Google Play-a, te odabirom Jedno grebanje – jedan obrok opcije pomoći da jedna osoba dobije svoj obrok.

Na kraju, tim iza aplikacije napominje da i pozivom broja Pomozi.ba projekta Obrok za sve, 17001, možete donirati 2 KM, što je jednako jednom obroku za one kojima je potreban.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije