Selo Djeda Mraza idealno mjesto za kreiranje prazničnih fotografija

Radiosarajevo.ba
Selo Djeda Mraza idealno mjesto za kreiranje prazničnih fotografija
Foto: Dž. Kriještorac/Radiosarajevo.ba / Sarajevo Holiday Market

Deveti po redu Sarajevo Holiday Market, koji će u sarajevskom parku Hastahana biti postavljen sve do 13. januara 2020. godine, nudi pregršt magičnih detalja, idealnih za kreiranje nezaboravnih prazničnih fotografija.

Selo Djeda Mraza je mini tematski park posvećen Djeda Mrazu, jelenima, vilenjacima, praznicima, darivanju, zimskoj čaroliji...

Tu se u Slatkoj kućici mogu kupiti slatkiši i praznični paketići, potom se može prošetati osvjetljenim i dekorisanim stazama, zastati ispod bogato ukrašene jelke visoke oko 20 metara, Djeda Mrazovih saonica i drugih čudesa, te na kraju doći do Kućice Djeda Mraza, gdje posjetitelje dočekuje Djeda Mraz sa svojim pomoćnikom vilenjakom, te fotografom, koji je tu kako bi ovjekovječio druženja sa Djeda Mrazom.

 Sarajevo Holiday Market - undefinedFoto: Dž. Kriještorac/Radiosarajevo.ba:  Selo Djeda Mraza

Fotografije načinjene u kućici Djeda Mraza preuzimaju se u suvenirnici.

Selo Djeda Mraza je stvoreno za šetnju, uživanje u blještavilu i zimskoj idili, te fotografisanje i stvaranje nezaboravnih prazničnih uspomena.

Sarajevo Holiday Market je događaj kojeg je, ukoliko se nađete u Sarajevu do 13. januara 2020., gotovo nemoguće ne primijetiti i na neki način u njemu ne učestvovati. 

Više od dva miliona posjetitelja posjetilo je dosadašnjih osam izdanja Sarajevo Holiday Marketa. Među njima su bile i brojne javne ličnosti (predstavnici državnih i lokalnih vlasti, članovi diplomatskog kora, kulturni i sportski radnici, poduzetnici...), ali i mnogo onog običnog, finog svijeta, koji je svakodnevno uživao u širokoj ponudi Sarajevo Holiday Marketa i prazničnoj atmosferi koju je ovaj događaj donio u glavni grad BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije