Slavni reper Jason Dupri o skokovima u Mostaru: Tako snažan osjećaj

Radiosarajevo.ba
Slavni reper Jason Dupri o skokovima u Mostaru: Tako snažan osjećaj
Slavni američki reper Jason Dupri na svom facebook profilu prokomentirao je mostarsko izdanje Red Bull Cliff Diving takmičenja koje ga je, čini se, pomalo preplašilo i oduševilo.

On je na svom facebook profilu postavio video u kojem jedan od učesnika Red Bull Cliff Diving takmičenja u Mostaru govori o osjećaju koji se stvara prije samog skoka, za vrijeme skoka i nakon što saznate ocjene koje su vam sudije dodijelile. U tom videu svoje mjesto našli su i kadrovi njegovog skoka sa Starog mosta i prelijepa atmosfera u ovom bh. gradu za vrijeme takmičenja.

Sve to Dupri je na društvenoj mreži prokomentirao sa dozom divljenja, a video kojim, na neki način, ovaj poznati reper promovira Mostar i Bosnu i Hercegovinu možete pogledati u ovom članku.

Inače, Jermaine Dupri jedan je od predstavnika "stare škole" američke hip-hop umjetnosti. Svoju bogatu karijeru započeo je još 1992. godine te je i danas aktivan u svijetu hip-hopa. Kao producent i muzičar sarađivao je sa brojnim poznatim pjevačima i grupama, među kojima su Mariah Carey, Usher, Jay-Z, Nelly, Monica, Xscape, Janet Jackson, Aretha Franklin, Alicija Keys, Bow Wow.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije