Prvi Dogs Trust događaj u HNK: Podrška rješavanju problema napuštenih pasa

Promotivni tekst
Prvi Dogs Trust događaj u HNK: Podrška rješavanju problema napuštenih pasa
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Promocija odgovornog vlasništva pasa

Predstavništvo Fondacije Dogs Trust u BiH će, u povodu otvaranja svoja dva najveća programa u Hercegovačko-neretvanskom kantonu, upriličiti svoj prvi javni događaj, i to  u srijedu, 17.4.2019. godine u 17:30 sati, na lokaciji Šetalište N.Š. Zrinjskog, u Mostaru.

Provođenje Dogs Trust programa edukacije školske djece, te masovne sterilizacije napuštenih, i besplatne sterilizacije vlasničkih pasa, će se od ove godine, kao podrška zakonskom, sistemskom, humanom i trajnom rješavanju problema napuštenih pasa, provoditi na području ovog kantona.

Na događaj se pozivaju vlasnici pasa čiji ljubimci vole druženje s drugim psima i ljudima i kojima gužva neće izazvati stres, te sve ljubitelje pasa, ali i djecu, roditelje, prosvjetne radnike i veterinarske stručnjake.

Na događaju će biti organizovano nagradno izvlačenje dobitnika Facebook takmičenja. Prvih pet dobitnika osvojit će vrijedne nagrade za sebe i svoje ljubimce, dok će svi posjetioci također dobiti korisne poklone.

Pozivamo sve koji planiraju doći na događaj da sudjeluju u Facebook takmičenju na Facebook stranici Predstavništvo Fondacije Dogs Trust u BiH!

Pored informacija o našim programima koje na događaju možete dobiti iz prve ruke, za najmlađe posjetioce će biti upriličena i edukativno-zabavna radionica i prikladni pokloni!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije