Prilika za mlade: Želimo praviti Njemačku u BiH, a ne BiH u Njemačkoj

Radiosarajevo.ba
Prilika za mlade: Želimo praviti Njemačku u BiH, a ne BiH u Njemačkoj
Foto: Fondacija Mozaik / Demo Day 2.0
Otvorila se fantastična prilika za mlade koji se ne plaše izazova u Bosni i Hercegovini da uz podršku Fondacije Mozaik pokrenu društveni biznis.

Naime, Sarajevo će u subotu ugostiti Demo Day 2.0, veliki događaj na kojem će se mladi iz BiH takmičiti za investiciju namijenjenu pokretanju društvenog biznisa.

Pod okriljem ovog događaja 11 nepokolebljivih mladih timova investitorima će prezentirati svoje poslovne ideje, planove i rezultate dosadašnjeg rada, a najuspješniji će dobiti značajne investicije i podršku Fondacije Mozaik.

Nadamo se da će svi mitovi o nepostojanju podrške za mlade taj dan pasti u vodu nakon što će nepokolebljivi mladi ljudi za svoj rad, trud i zalaganje biti nagrađeni investicijom. Demo Day 2.0 je mjesto gdje mladi poručuju da ne žele "praviti Bosnu i Hercegovini u Njemačkoj, već Njemačku u BiH".

Predstavljanje biznisa počinje u 11,00 sati u subotu 21. aprila 2018. u Meeting Pointu, koje se nalazi u ulici Hamdije Kreševljakovića 13 u Sarajevu.

Svi ste pozvani!

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije