Poziv vlasnicima Startupa da se registruju za takmičenje “Get in the Ring”

Radiosarajevo.ba
Poziv vlasnicima Startupa da se registruju za takmičenje “Get in the Ring”
FOTO: Facebook / Takmičenje Get in The Ring

Osnovao/la si startup i želiš priliku da ga dalje razviješ? Potrebno ti je globalno umrežavanje sa potencijalnim investitorima? Prijavi se na globalno takmičenje “Get in the Ring”!

HUB387, uz podršku Youth Employment Program-a (YEP), a u saradnji sa Fondacijom “Get in the Ring”, po prvi put u Bosni i Hercegovini organizira “Get in the Ring” takmičenje za startup-e.

Pobjednik iz Bosne i Hercegovine osvaja učešće na globalnom finalu “Get in the Ring”, koji će se ove godine održati u gradu Cascais u Portugalu od 30. maja do 1. juna.

Na globalnom finalu, pobjednik će imati priliku predstaviti svoj startup pred žirijem poznatih svjetskih preduzetnika, te potencijalnih investitora.

Program takmičenja održava se 5. i 6. maja u novim prostorijama HUB387 na Marijin Dvoru (Maglajska 1), a startup-i se za takmičenje u Sarajevu mogu prijaviti do 1. maja putem online aplikacije dostupne na: getinthering.co/hub387

Dvodnevni program, pored takmičarskog dijela uključuje i pitch trening za startup-e, a planiran je i networking sa potencijalim investitorima, uspješnim preduzetnicima i drugim relevantnim osobama iz biznis zajednice. Više informacija o događaju možete naći na web stranici “Get in the Ring” fondacije - getinthering.co.

Fondacija “Get in the Ring” startup-ima pruža globalnu i zabavnu pozornicu za umrežavanje. Fondacija je aktivna u preko 100 zemalja svijeta, te diljem svijeta sarađuje sa liderima preduzetničkih ekosistema.

Takmičenje “Get in the Ring” prepoznatljivo je po svom jedinstvenom formatu – startup-i se doslovno suočavaju jedni sa drugima unutar ringa. Borba između dva startup-a sastoji se od 5 rundi u trajanju od 30 sekundi.

U svakoj od rundi startup-i imaju priliku predstaviti svoju priču, tim, dostignuća, te biznis modele.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije