Poklanjamo set stickera! Pratite Radiosarajevo.ba i putem Vibera

Radiosarajevo.ba
Poklanjamo set stickera! Pratite Radiosarajevo.ba i putem Vibera
/ Poklanjamo set stickera!
Portal Radiosarajevo.ba, jedan od najčitanijih u Bosni i Hercegovini, pokrenuo je još jedan, novi kanal komunikacije s čitateljima.

Odnedavno, naše aktivnosti, vijesti i drugi sadržaj s portala, možete pratiti i putem kanala na Viberu na adresi http://chats.viber.com/radiosarajevo.ba, a za sve vas pripremili smo i set posebnih stickera.

Proces preuzimanja stickera vrlo je jednostavan: kliknete na ovaj LINK, pritisnete „besplatno preuzimanje" i šaljete omiljene stickere svojim prijateljima. Preuzmite, šaljite i zabavite se uz portal Radiosarajevo.ba!

Viber danas broji skoro milijardu korisnika, a 27 miliona ih dolazi s područja Centralne i Istočne Europe. Viber je ovom opcijom odlučio dodatno potaknuti korisnike na interakciju i još bliže povezivanje s brendovima i medijima.

Viber Public Chat, na kojem je i portal Radiosarajevo.ba, omogućio je neposrednu komunikaciju i svježe informacije u “vašem džepu”.

I ne samo to, na Viberu možete glasati i za “pjesmu dana”, tako što ćete, kad nas budete pratili na Viber chatu, u gornjem desnom uglu imati opciju za chat: kliknete taj “bubble” za poruku, napišete nam bilo šta i tako ćete započeti razgovor, ali i pokrenuti anketu.

Kako nas pratiti na Viberu?

Otvorite Viber aplikaciju, kliknete public chat (u gornjem desnom ćošku, pronađite Radiosarajevo.ba), kliknite prati ili skenirajte QR kod:

Skenirajte QR kod - Poklanjamo set stickera! Pratite Radiosarajevo.ba i putem Vibera

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije