Ostalo još malo ulaznica za Merlinov koncert, organizator ima važno obavještenje

Radiosarajevo.ba
Ostalo još malo ulaznica za Merlinov koncert, organizator ima važno obavještenje
Foto: Mostarsko ljeto / Koncert Dine Merlina

Dino Merlin će u subotu 11. augusta 2018. godine u Mostaru održati koncert ispod Starog mosta, a uoči ove manifestacije organizatori su izdali važno obavještenje za sve koji planiraju posjetiti ovaj događaj.

"Za koncert Dine Merlina koji je zakazan za 11. august tekuće godine u okviru manifestacije "Mostarsko ljeto 2018" preostalo je vrlo malo ulaznica, što je opravdalo očekivanja koncertnih organizatora i organizatora "Mostarskog ljeta". Preostale ulaznice možete osigurati kupovinom na već poznatim prodajnim mjestima ispisanim na događaju, kao i putem online kupovine.

Ulazi za sve posjetioce otvaraju se u 19 sati. Posjetioci sa ulaznicom parter, VIP1, VIP2 i VIP 3 odnosno FAN PIT, ulaze kroz ulicu Gojka Vukovića, dok posjetioci sa ulazicom VIP A ulaze kroz Stari Grad pored restorana "Šadrvan".

Molimo sve posjetioce i turističke agencije koje imaju organizovane dolaske autobusima , da pronađu parking prostor koji nije u blizini Starog grada, kao ni u pristupnim ulicama Starog grada. Također, molimo agencije da svoje putnike dovedu u Mostar mnogo ranije prije otvaranja kapija za ulazak na koncert.

Posjetioce molimo da sa sobom ne nose predmete koji će biti predmet oduzimanja na ulazima u Stari Grad, nego da to, uglavnom, budu stvari ličnih potreba. Svojim dolaskom svaki posjetilac prihvata upute koje su ispisane na ulaznici o načinu ponašanja na koncertima i manifestacijama sličnog tipa.

Press centar za koncert Dine Merlina je otvoren i u funkciji u Centru za kulturu Mostar (Ul. Rade Bitange 13) do dana koncerta do 16h, gdje možete dobiti sve potrebne informacije vezane za koncert, kao i akreditacije za medije. O eventualnim izmjenama za medije, isti će biti obaviješteni na dan koncerta.

Vidimo se 11.08.'18 ispod Starog Mosta! Dođite da zajedno uživamo u predivnim pjesmama Dine Merlina", saopćio je organizator. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije