Olimpijski duh ne jenjava: Dođite na 4. noć dodjele medalja EYOF 2019.

Promotivni tekst
Olimpijski duh ne jenjava: Dođite na 4. noć dodjele medalja EYOF 2019.
Foto: EYOF / Podjela medalja na EYOF-u

Na brojim borilištima na planinama, u Sarajevu i Istočnom Sarajevu danas se nastavljaju takmičarski programi Evropskog omladinskog olimpijskog festivala (EYOF).

Četvrtog dana EYOF 2019, po završetku takmičenja, na Skenderiji, ispred tržnog centra Bingo u Istočnom Sarajevu i na lokaciji Medal Plaza u Olimpijskom selu, neposredno uz hotel Hills na Ilidži, i danas je pripremljen bogat revijalno zabavni program za građane i građanke, odrasle i mališane.

Olimpijska svjetla na platou Skenderije će biti upaljena već u 17 sati i, kako je saopšteno iz organizacijskog tima EYOF-a, očekuje se izvrsna zabava. Program će svojim nastupima oplemeniti osnovna škola Osman Nakaš i Prva Bošnjačka gimnazija. Oficijelna cremonija dodjele medalja će na velikom ekranu postavljenom na ovom trgu početi u 19:30 sati.

Istočno Sarajevo je također pripremilo mnoštvo zabavnih sadržaja koji će prethoditi oficijelnoj, svečanoj
ceremoniji sa Medal Plaze putem linka u realnom vremenu.

A na Medal Plazi se i ove februarske večeri, četvrtog dana EYOF-a, očekuje pravi spektakl.

Publiku će zagrijavati DJ Addu od 18:30 sati, nakon DJ seta, očekuje vas nastup Balkanjerosa, a u 19:30 će početi oficijelna ceremonija dodjele medalja najuspješnijim sportistima i sportistkinjama dnevnih takmičenja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije