! / Oglasio se Solomun nakon sinoćnjeg nastupa u Sarajevu: Ganulo me kao nikada do sada

24. 08. 2019. u 20:03:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Hiljade ljudi je sinoć do kasno u noć plesalo i uživalo uz ritmove svjetski poznatog DJ Solomuna ispred Vječne vatre u Sarajevu.

Svi koji su imali priliku da uživaju definitivno su se osjećali kao da su u velikoj svjetskoj metropli koji je organizovala Klabika, a čiju je organizaciju podržala Turistička zajednica Kantona Sarajevo. 

Odricanjem honorara u humanitarne svrhe u saradnji sa lokalnim organizatorima svake godine realizuje akcije podrške lokalnim udruženjima, omladinskim centrima, dječijim domovima i Sigurnoj kući u Sarajevu kojoj će i ove godine biti usmjerena sredstva za revitalizaciju od prihoda sponzorstva u iznosu od 30.000 KM. Do sada je donirano 56.000 KM od prethodna tri eventa.

Nakon nastupa oglasio se i Mladen Solomun.

"Sinoćnje druženje sa Vama me ganulo kao nikada do sada! Čista emocija od početka do kraja! Osjećam zahvalnost, ponos i čast što sam imao priliku da sviram za Vas sa ovog prelijepog i magičnog mjesta! Bilo je i više nego dirljivo! Zajedno gradimo novu historiju! Hvala Vam svima, a posebno Klabika i Merselu zajedno s njegovim timom koji se potrudio za besprijekornu organizaciju noći za pamćenje! I na kraju, ali jednako, veliko hvala svima koji su plesali sa mnom na after partyju! Volim Vas! Vaš Solomun", napisao je Mladen Solomun.

NEMA KOMENTARA