Novogodišnji paketići: FK Sarajevo obradovali Bordo-bijele mališane

Radiosarajevo.ba
Novogodišnji paketići: FK Sarajevo obradovali Bordo-bijele mališane
Facebook / FK Sarajevo
Sinoć je održana tradicionalna manifestacija podjele novogodišnjih paketića Fudbalskog kluba Sarajevo.

Kino sala Meeting Point bila je obojena u najdraže Bordo-bijele boje, a veliki broj dječaka i djevojčica dobilo je svoje paketiće, te su uživali u zabavnoj predstavi i druženju sa igračima i trenerima Sarajeva.

Bordo Djed mraz je stigao u grad i sa sobom je ponio paketiće na radost mališana, koji su sinoć imali priliku da prate i učestvuju u zabavnoj predstavi, te da se slikaju i druže sa Husrefom Musemićem, šefom struke Sarajeva.

FK Sarajevo - undefined

Pored članova stručnog štaba Bordo kluba, prisustvovali su i prvotimci Mersudin Ahmetović, Nedim Hadžić, Nihad Mujakić, Rijad Sadiku i Sanjin Lelić, koji su dijelili svoje autograme i svojim prisustvom dodatno uljepši sinoćnju noć u Kino sali Meeting Point.

"Drago mi je što sam večeras bio tu. Zaista je manifestacija odlična i obojena u nama najdražim bojama. Nadam se da će svi mališani nositi lijepe uspomene od večeras i da će na proljeće sa svojim roditeljima biti na Koševu uz nas.", izjavio je sinoć mladi prvotimac, Nihad Mujakić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije