Nipplepeople, SevdahBABY i Uroš Đurić nova imena na Nektar OK Festu 2019

Radiosarajevo.ba
Nipplepeople, SevdahBABY i Uroš Đurić nova imena na Nektar OK Festu 2019
Oficijelni vizual / Nipplepeople, SevdahBABY i Uroš Đurić nova imena na Nektar OK Festu 2019

I ove godine najljepše zore na Tjentištu dočekujemo u odličnoj atmosferi i uz ritmove poznatih regionalnih umjetnika.

Vjerna festivalska publika na Nektar OK festu poslednjih godina je pokazala želju i istrajnost da nakon cjelodnevnog programa kroz koje ih vode odlični bendovi i izvođači na tri festivalska stage-a /OK summer stage – Sensation OK stage – Jägermeister main stage/, kao i brojnih drugih festivalskih sadržaja kao što su rafting, planinarenje, filmske projekcije, promocije knjiga..., finalnu završnicu festivalskog dana spremno dočeka u pozitivnoj atmosferi i raspoloženju na OK After partijima u samom srcu festivalskog kampa. 

Upravo iz tog razloga organizatori su se potrudili da ovaj program ne zaostaje za ostalim muzičkim sadržajima tokom tri festivalska dana.

Tako će i ove godine noćne sate 12., 13. i 14. jula publika na Tjentištu provesti u OK After Party zoni uz Nipplepeople / SevdahBABY / Uroša Đurića.

SevdahBABY - Danas, kao i prije više od deset godina, SevdahBABY je jedan čovjek. On se zove Milan Stanković i on najviše uživa kada u svojim pjesmama miješa različite muzičke kulture. Osim kao producent, SevdahBABY je aktivan i kao DJ. Njegovi DJ setovi odišu eklektikom, ali ta raznovrsnost stilova uvijek je u svojoj dubokoj osnovi podržana pokretljivim funky ritmovima i snažnim elektronskim sint linijama.

Nipplepeople – electro-pop duo čije hitove „Sutra“, „Balkan Express“, „Frka“ (kao obrada davnog hita Zdenke Kovačiček)..., svi vrlo dobro poznaju i danas su svojim identitetom ostali nepoznanica za javnost. Najčešće se predstavljaju kao tajanstveni maskirni dvojac, a zahvaljujući kvalitetnom radu i pjesmama, privukli su pažnju publike širom regiona i sa lakoćom se uspjeli izdvojiti iznad ostalih.

Uroš Đurić – konceptulani umjetnik, slikar, glumac, DJ, popularni anđeo iz kultnog filma „Mi nismo anđeli“. Kako će se snaći u ulozi DJ i kroz koje muzičke lavirinte će nas provesti saznaćemo trećeg festivalskog dana /14.07./ na Tjentištu.

I program OK After partija, uz ranije najavljena imena koja će nastupiti na tri festivalska stage-a, potvrđuje da odličnog provoda i pozitivnih vibracija zasigurno neće nedostajati na ovogodišnjem Nektar OK Festu. Ostaje samo da na vrijeme obezbjedite vaše mjesto u OK kampu i budete dio ovogodišnje najbolje OK zabave, koja će se održati u nesvakidašnjem ambijentu jednog od najvećih, najstarijih, ali zasigurno i najljepših nacionalnih parkova na prostoru cijele regije.

Zato iskoristite OK AKCIJU – OK avanturu za 5!!! koja je aktuelna do 30. maja, a koja će vam omogućiti da kupovinom 4 paketa “OK kamp prijatelj/OK kamp + ulaznica” ili “OK fest III/ OK kamp + ulaznica + prevoz”, peti dobijete GRATIS.

Okupite prijatelje i  prepustite se najboljoj OK zabavi.

Kako do svog paketa što prije saznajte na www.okfest.net/#booking

Uz Nektar OK Fest i ove godine su, banka partner festivala Addiko Bank i prijatelj festivala kompanija m:tel.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije