Neobično pitanje i video „Jeste li lijepi?“ najavljuje novu dm kampanju

Promotivni tekst
Neobično pitanje i video „Jeste li lijepi?“ najavljuje novu dm kampanju
U posljednje vrijeme društvenim mrežama širio se video pod nazivom Jeste li lijepi?

Neobično, a možda i provokativno pitanje uvod je u priču koja govori o različitim pogledima na ljepotu te dm look – beauty kampanju kompanije dm drogerie markt.

Kompanija dm zajedno s partnerima te poznatim bh. bloggericama i ove jeseni predstavit će nove beauty trendove. Ljepota kako je MI vidimo misao je vodilja kampanje dm look, a video Jeste li lijepi? na neobičan način najavio je ovu kampanju.

U videu su muškarci i žene odgovarali na pitanje što im smeta na njihovom izgledu. U isto vrijeme najiskreniji eksperti za ljepotu iznijeli su svoje mišljenje. Odgovori su bili drukčiji a poruka jednostavna: Ljepota je u očima promatrača, u detaljima, očima, osmijehu… u nama.

Više o dm look kampanji uskoro, a do tada pogledajte i dopustite da vas inspiriše video Jeste li lijepi?

 

 

Više informacija o dm drogerie markt

Dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja. Za deset godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija s više od 500 zaposlenika i 61 prodavnicom u 37 gradova te distribucijskim centrom u Sarajevu. U poslovnoj godini 2014/15. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 114,3 miliona KM. Asortiman dm-a obuhvata preko 11.000 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača.

Među dm robne marke spadaju Balea, alverde, DAS gesunde PLUS, s.he stylezone, Denkmit, babylove i mnoge druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije