Moto Fest 2018.: Bajkeri uživaju u raznovrsnim događajima

Radiosarajevo.ba
Moto Fest 2018.: Bajkeri uživaju u raznovrsnim događajima

Prvi dan Moto Festa prošao je u odličnom raspoloženju i posjeti velikog broja bajkera, ljubitelja dvotočkaša i dobrog zvuka. Program je prema planu počeo stunt-vožnjama ispred tvrđave Kastel u kojima su uživali brojni posjetioci.

U isto vrijeme na samoj tvrđavi Kastel otvoren je Moto-sajam na kojem su se predstavili najpoznatiji svjetski moto-brendovi „Ducati“, "Yamaha", “BMW”, “Peugeot” “Moto Guzzi”, “Polaris”, “CF moto”, “Gilera”, “Aprilia”, “Piaggio”, “Vespa”, kao i izlagači i proizvođači prateće moto opreme.

Za sve posjetioce sajam je otvoren i danas u terminu od 10:00–19:00. Cijena ulaznice je 3 KM, a ulaz za sve bajkere je besplatan.

Večernji sati bili su rezervirani za uživanje u dobrom zvuku. Program je otvorio italijanski bend Daddy Cool tribute Zucchero, nakon čega su pred mnogobrojnu publiku izašli uvijek rado slušani Kanda, Kodža i Nebojša.

Kao i uvijek za fenomenalnu atmosferu pobrinulo se Hladno pivo, koje je ovoga puta s publikom u Banja Luci imalo veliki povod za slavlje, 30 godina uspješne karijere. Nakon njihovog nastupa, za dobar provod u ostatku noći pobrinuli su se momci iz Španije „Che Sudaka“ i riječka atrakcija „Let 3“ koji su u odličnom ritmu do kasno u noć uživali zajedno sa publikom na Kastelu.

Za odličan nastavak muzičkog programa i danas pobrinut će se: Zabranjeno pušenje, Brkovi, Daddy Cool i DLM. Jednodnevne ulaznice po cijeni od 7 KM dostupne su i na samom ulazu u tvrđavu Kastel. Ulaz za sve bajkere i na ovaj program je besplatan.

Kompletan program i satnice Moto-Festa 2018 možete pogledati na zvaničnoj stranici www.motofestbl.com

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije