Istočno Sarajevo: Promocija odgovornog vlasništva pasa

Promotivni tekst
Istočno Sarajevo: Promocija odgovornog vlasništva pasa
Foto: Dogs Trust / Prvi javni događaj u Istočnom Sarajevu

Predstavništvo Fondacije Dogs Trust održat će prvi javne događaj za promociju odgovornog vlasništva pasa, te Programa edukacije školske djece i besplatne sterilizacije vlasničkih pasa koji su tek počeli u svim opštinama Istočnog Sarajeva, kao i Škole za pse koja je otvorena i za vlasnike Istočnog Sarajeva,

U dvorištu Osnovne škole “Sveti Sava” Karađorđeva 1, Istočno Novo Sarajevo, u četvrtak, 11. oktobar 2018. godine s početkom u 16 sati.

Pozvani su vlasnici pasa s ljubimcima koji se dobro ponašaju sa drugim ljudima i psima, te kojima nije stres da budu u okruženju događaja, roditelji i djeca, prosvjetni radnici i svi ljubitelji pasa.

U okviru događaja bit će upriličena i radionica za djecu čiji poseban gost će biti klaun Šašavko koji će raditi “face painting” i praviti balone u obliku pasa, a vlasnici pasa moći će se registrovati i za nagradno izvlačenje kojim će 30 sretnih dobitnika biti uručene posebne nagrade za vlasnike pasa. Svi posjetioci će sa sobom ponijeti prigodne poklone.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije