Ljeto u parku – Hastahana: Olimpija fitness u parku

Radiosarajevo.ba
Ljeto u parku – Hastahana: Olimpija fitness u parku
Foto: Admir Kuburović / Hastahana park

U sklopu manifestacije „Ljeto u parku – Hastahana“, koja se u parku Hastahana na Marijin Dvoru u Sarajevu održava od 21. juna do 23. septembra, u utorak, 16. jula, počinje sa radom Olimpija fitness u parku.

Ljeto u Hastahani: Prijavite se na street basket turnir Pan 3 na 3

Naime, svakog utorka, četvrtka, subote i nedjelje na Hastahani će se od 19 sati održavati besplatni fitness časovi namijenjeni za čitavu porodicu - za odrasle, ali i za djecu.

Fitness časove će predvoditi certificirani treneri BTC-a (Body Transformation Center), čiji osnivač i vlasnik Džemal Gekić važi za jednog od najvećih fitness stručnjaka u ovom dijelu svijeta.

Ljeto u parku – Hastahana: Olimpija fitness u parku - undefined

Radiosarajevo.ba: Ljeto u parku – Hastahana: Olimpija fitness u parku

BTC je poznat po svojim grupnim i personalnim treninzima, koji se održavaju u njihovom fitness centru na Otoci, ali i po tome što već dvije godine organiziraju najveći događaj koji se bavi zdravljem, fitnesom i zdravom ishranom u BiH – BTC Health & Fitness Summit.

Sve u svemu, od utorka 16. jula događaj „Ljeto u parku – Hastahana“ bit će bogatiji za još jedan sadržaj - Olimpija fitness u parku, u sklopu kojeg će se u naredna dva mjeseca moći vježbati, družiti i zabavljati, koji je besplatan, te namijenjen i za velike, i za male – za čitavu porodicu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije